Reklama:

wylew !? (77)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
07-05-2007, 14:46:00

moj tata mial wylew w poniedzialek [dokladnie tydzien temu ;(

jest pod dobra opieka bo lezy w paryzu [stalo sie to jak byl na wycieczce]
ale kontakt z nim mamy ograniczony [mamy zamiar leciec dio niego albo w tym tygodniu albo w nasptenym]

i tak z tego co moiwa lekarze
to stan jak na razie bez zmian [jeszcze jest w spiaczce gdyz nie chca go tak od razu wybudzac]
to reaguje na bodzce
cos tam mowi
oddycha sam

z tym ze jak na razie ten stan sie nie poprawia
juz nie wiem czy to dobrze [no nie pogarsza sie czyli dobrze]
ale tzn ze juz sie nie zmieni i teraz czego go tylko rehabilitacja
czy kazdej godziny moze sie cos zmienic
juz nie wiem co mam o tym myslec
po prostu masakra

wiem ze z tego wyjdzie nawet nie mysle inaczej

ale chcialbym sie tu zapytac poradzic
jak to dlugo moze jeszcze trwac????
Początkujący
10-05-2007, 15:34:00

czytal wogole ktos do ch... pana?
ciezko odpisac?
gość
10-05-2007, 18:35:00

nie znm się na wylewach mój tata miał niedawno udar mózgu ale nie martw się napewno twój tato jest w dobrych rękach wspułczuję ci na pewno to przezywasz ale będzie dobrze ściskam-też martwiąca się o swojego tatka-kirka
gość
10-05-2007, 18:57:00

Witam serdecznie.Doskonale rozumiem twój gniew i rozpacz.Niedawno niestety tez przezylismy taka tragedie --moja mama miała wylew ale dzieki Bogu juz jest lepiej.Powiem ci tylko ze jest to do opanowania a jak chcesz jeszcze pogadac to napisz na gg 2676949
Pozdrawiam.
Początkujący
11-05-2007, 17:03:00

dzieki za odpowiedzi
a wiec tak z tata juz lepiej jest
dzisiaj ponoc go na krzesle posadzili i cos tam nawet z mama przez telefon probowal rozmawiac
i najprawdopodobniej w tym tygodniu bedzie transportowany do polski

takze teraz czego go tylko rehabilitacja

i wlasnie tak sie chcialem zapytac ile taka rehabilitacja trwa zeby mniej wiecej powrocic do jakiegos normalnego stanu?
rok? czy dluzej?
pozdrawaim
gość
13-05-2007, 10:42:00

Moi rodzice byli z Twoim tatą na tej właśnie wycieczce i bardzo się zdenerwowali że mu się to przydarzyło.. podobno kiedy wszedł na Łuk Triumfalny. Całe szczęście że jest już lepiej, przekaż mu że życzymy mu jak najszybszego powrotu do zdrowia i Ty też się nie martw, na pewno wróci do pełnej formy.
gość
26-06-2008, 19:59:00

to moze potrwac nawet rok moj tata tez mial wylew 2 miesiace temu aktualnie czeka w domu na rechabilitacje ale jego zachowanie graniczy z zachowaniem malego dziecka niewiele mowi. lekarze mowia ze jest ok i powolutku z tego wyjdzie pamietaj na rezultaty i oprawe trzeba czekac dlugo male kroczki i poprtawa bardzo cieesza
gość
26-06-2008, 19:59:00

to moze potrwac nawet rok moj tata tez mial wylew 2 miesiace temu aktualnie czeka w domu na rechabilitacje ale jego zachowanie graniczy z zachowaniem malego dziecka niewiele mowi. lekarze mowia ze jest ok i powolutku z tego wyjdzie pamietaj na rezultaty i oprawe trzeba czekac dlugo male kroczki i poprtawa bardzo cieesza
gość
26-06-2008, 20:00:00

gość
26-06-2008, 20:00:00

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: