witajcie, mieszkam we francji przez 3 miesiace bralam to swinstwo, doprowadziloby to o maly wlos do rozpadu mojej psychiki a przy okazji calej mojej rodziny, dzieci zauwazyly ze glosno mowilam (to z powodu narastajacej agresji), mialam omamy mysli samobojcze, straszny to okres w moim zyciu, jedyny plus jezeli tak to nazwac to ze schudlam 10 kg. Kiedy zdecydowalam sie opowiedziec moja historie mojemu neurologowi, po namowie aptekarki, natychmiast lek odstawiono mi i zaczelam zycie od nowa, od 8 lat biore leki na padaczke ale nigdy wczesniej nie mialam tak strasznych objawow, lekarz utwierdzil mnie ze to wszystko co musialam przejsc po topiramacie to tylko objawy uboczne chemicznego dzialania, ale na wszelki wypadek zaproponowal by opisac to wszystko do laboratorium ktore lek rozpowszechnia. Zycze wam wszystkim powrotu do zdrowia a tym ktorzy miewaja tylko bole glowy, migreny nie zwiazane z padaczka, radze skonsultowac sie z lekarzem zanim wpadniecie w sidla samobojczego topiramatu pozdrawiam Margot