Reklama:

wodogłowie-zastawka drenująca (124)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
28-02-2010, 17:14:35

Witaj doskonale cie rozumiem bo mnie tak samo traktuje neurochirurg tak na to wygląda jak by każdy patrzył na kasę w dzisiejszych czasach nic więcej.Ja tak samo mam skierowanie do szpitala miałem je wystawione w roku 2009 roku kwietniu a do tego czasu jeszcze nie zostałem przyjęty na oddział Neurochirurgii nie wiem na co oni wszyscy czekają mnie się wydaje że na moja śmierć.Mam niedrożny układ zastawkowy i dren i dostalem skieriwanie na wymianę ale nie chcą mnie wogóle przyjąc i nie wiem dlaczego.Pozdrawiam.
Sebastian
gość
07-03-2010, 11:36:21

Witajcie jestem mamą 4 letniej Zuzi corka niedawno przeszła 2-a operacje wymiany zestawu drenującego dokładnie 20.12.2009r minelo nie wiele czasu ale na tkance bliznowatej na glowie pojawiło się coś zielonego co wystaje przez bliznę co to jest??nie wiem czy już mam panikować czy na spokojnie czekać na wizyte u lekarza bo na pewno nic z głowy nie powinno wystawać.pomozcie jeśli przychodzi wam coś do głowy to prosze o odpowiedz pozdrawiam Monika
Początkujący
08-03-2010, 07:57:38

Witaj Monika powinnaś tego nie lekceważyć i natychmiast udać się do szpitala w którym córeczka miała wstawianą nową zastawkę.Ja może się tak dokładnie na tym nie znam ale takiego czegoś nie można lekceważyć i moim zdaniem powinnaś czym prędzej udać się na Izbę Przyjęć do szpitala gdzie córeczka miała wstawianą nową zastawkę i niech jej wykonają wszystkie potrzebne badania żeby zaś potem nie było żadnych problemów.Takie jest moje zdanie na ten temat.I proszę powiedz mi jeszcze jaką córka ma zastawkę teraz i jaką miała przedtem zastawkę czekam na twoją odpowiedź pozdrawiam.
Sebastian
gość
08-03-2010, 08:35:34

Wiesz co nie mam pojęcia nikt mi nie powiedział jaka to zastawka wiec nie mam pojęcia w wypisie mam napisane że powinnam dostac protokół zakładania i użytkowania ale nie dostałam nic wiec nie mam pojęcia a czy to jest istotne jaka to zastawka?
Początkujący
08-03-2010, 10:07:24

Mnie chodzi o to nie o nazwę zastawki tylko gdzie córeczka ma odprowadzany płyn mózgowo-rdzeniowy czy jest to połączenie komorowo-przedsionkowego czy też połączenie komorowo-otrzewnowe i powiedz mi jeszcze jakie zauważyłaś jeszcze objawy u córeczki czekam na odpowiedź i pozdrawiam cię.Ja mam też zastawkę niedziałająco i mam wypisane skierowanie do Kliniki Neurochirurgii na wymianę zastawki ale ja czekam już od roku i narazie czekam co powie Neurochirurg
gość
09-03-2010, 14:36:43

SEBASTIAN2408 2010-03-08 11:07:24 Mnie chodzi o to nie o nazwę zastawki tylko gdzie córeczka ma odprowadzany płyn mózgowo-rdzeniowy czy jest to połączenie komorowo-przedsionkowego czy też połączenie komorowo-otrzewnowe i powiedz mi jeszcze jakie zauważyłaś jeszcze objawy u córeczki czekam na odpowiedź i pozdrawiam cię.Ja mam też zastawkę niedziałająco i mam wypisane skierowanie do Kliniki Neurochirurgii na wymianę zastawki ale ja czekam już od roku i narazie czekam co powie Neurochirurg

córka ma zastawke komorowo otrzewnowa.Ona urodziła się z wodogłowiem nie wiem ile masz lat ani gdzie mieszkasz ale polecam neurochirurga z Łodzi z CZMP dr.Mikołajczyk jest naprawdę super specjalista.A dziś byliśmy sprawdzić co się dzieje i okazało się że to szef wyszedł i powiedziano nam że tak może być nawet do 4 mies.po zabiegu
Pozdrawiam Cię Sebastianie Monika
Początkujący
09-03-2010, 16:35:17

Rozumiem cię Monika.Ja mam 22 lata i niestety ale do Łodzi mam za daleko żeby jechać wiesz.Ja aktualnie leczę się w Klinice Neurochirurgii w Poznaniu.Nie wiem już naprawdę nie wiem jak mam rozmawiać ze swoim neurologiem żeby mi to skierowanie wypisał do szpitala uwierz mi ja już naprawdę nie mam sił na to wszystko i jest ciężko z tym.
Sebastian
Początkujący
09-03-2010, 18:12:19

Witam nie wiem może ktoś usłyszy moją wiadomość i mi w końcu pomoże bo niestety ja sam już nie mam na to wszystko sił i naprawdę serdecznie mam dosyć tyle co ja się nacierpiałem to chyba jeszcze nikt nie przeżył.Mam wodogłowie aktualnie mi nie działa zastawka mam za krótki dren od zastawki.Kiedy udałem się do Kliniki Neurochirurgii w Poznaniu ponieważ tam dostałem skierowanie do szpitala no ale niestety do szpitala mnie nie przyjęto aktualnie leczę się w poradni Neurochirrugicznej co jest przy szpitalu nie wiem naprawdę już jak mam rozmawiać ze swoim neurologiem żeby mnie wysłał do szpitala ja naprawdę już nie daje rady z tym wszystkim.Bardzo bym was prosił zebyśxie mi poradzili co ja mam dalej z tym wszystkim zrobić bo ja nie daję już rady czekam na waszą pomoc.
Sebastian
Początkujący
12-03-2010, 11:06:24

Witajcie byłem wczoraj u neurologa ponieważ mam bardzo silne bóle głowy boli mnie zastawka i dren i musiałem się do niego udac bo po prostu bym nie wytrzymał z bólu głowy i bardzo dobrze że poszedłem ponieważ dostałem skierowanie do Szpitala na oddział Neurochirurgii w Poznaniu na ulicę Szwajcarską i nie wiem czy będę miał zabieg czy też nie nie będę miał ból jest nie do zniesienia Pozdrowienia dla was.
Sebastian
gość
15-03-2010, 11:25:43

Sebastaian trzymaj się i daj znać co u Ciebie!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: