Reklama:

WITAM (72)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
24-11-2012, 19:58:26

nie28 2012-11-22 19:35:08 Karola ja już mam dość tego wszystkiego. Wiem ,że portal Ci dużo dał. Na mnie możesz liczyć. Mam dość tego wiesz wszystkiego wiecznych niezadowoleń, jak się nie zmieni to ja odchodzę. Będziesz za mnie moderować dobrze. Brakowało Ciebie mimo wszystko,że czasem nie były miłe sytuacje między nami.Starałyśmy zawsze rozwiązać, a nie kłócić się jak tu mam walkę od 3 miesięcy. Witaj ponownie kochana:)
Nie28 !!! Karola napisała ,że musi się otrząsnąć i wszyscy zrozumieli ,że jest jej ciężko i jest przygnebiona , a Ty wylewasz w tym samym momencie swoje żale na uzytkowników forum > Czy uważasz ,ze teraz ją to interesuje? Bardzo dużo pomagała innym i twierdzi ,że wróci na forum , ale daj jej czas . Trochę taktu by się przydało i wspólczucia dla Niej. Pozdrawiam
Komentatorka
24-11-2012, 21:23:55

Rowniez sie zgadzam ze wypowiadanie sie w tym wątku przez Nie28 na swoj temat jest strasznym nie taktem...
Kawalowa ma tezraz duzo wazniejsze problemy...
Niestety przezylam to to samo i wiem jak trudne są to chwile
:)
gość
24-11-2012, 21:39:30

Dziewczyny,
nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem.
Nie pierwszy to nietakt i niestety chyba nie ostatni
Karola,
trzymaj się kobieto. Dobrze, że są z Tobą dzieci.
Pozdrawiam
---------------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
gość
24-11-2012, 22:01:11

Ile razy mają się toczyć rozmowy za moimi plecami o mnie ?
Proszę przestać. Wracamy do wątku.
Karolina przepraszam Cię, Trzymaj się się.
gość
24-11-2012, 22:46:08

gosia1954 2012-11-24 20:58:26
nie28 2012-11-22 19:35:08 Karola ja już mam dość tego wszystkiego. Wiem ,że portal Ci dużo dał. Na mnie możesz liczyć. Mam dość tego wiesz wszystkiego wiecznych niezadowoleń, jak się nie zmieni to ja odchodzę. Będziesz za mnie moderować dobrze. Brakowało Ciebie mimo wszystko,że czasem nie były miłe sytuacje między nami.Starałyśmy zawsze rozwiązać, a nie kłócić się jak tu mam walkę od 3 miesięcy. Witaj ponownie kochana:)
Nie28 !!! Karola napisała ,że musi się otrząsnąć i wszyscy zrozumieli ,że jest jej ciężko i jest przygnebiona , a Ty wylewasz w tym samym momencie swoje żale na uzytkowników forum > Czy uważasz ,ze teraz ją to interesuje? Bardzo dużo pomagała innym i twierdzi ,że wróci na forum , ale daj jej czas . Trochę taktu by się przydało i wspólczucia dla Niej. Pozdrawiam
Karolinie zostało udzielone wsparcie ode mnie. Nie zarzucaj mi czegoś co do końca nie jesteś pewna wiedzy nie w temacie.
Karolina przyjmij ode mnie wyrazy współczucia. Wiem, co czujesz i zawsze przy nim byłaś. Pamiętaj,że zawsze możesz z nami porozmawiać .
Forumowiczka
25-11-2012, 15:51:44

nie28 2012-11-24 23:46:08
gosia1954 2012-11-24 20:58:26
Karolinie zostało udzielone wsparcie ode mnie. Nie zarzucaj mi czegoś co do końca nie jesteś pewna wiedzy nie w temacie.
Karolina przyjmij ode mnie wyrazy współczucia. Wiem, co czujesz i zawsze przy nim byłaś. Pamiętaj,że zawsze możesz z nami porozmawiać .
Nie28 , nie bądż taka agresywna w stosunku do innych i nie stwarzaj sobie sama problemów. Ja nie twierdzę ,ze nie wspierałaś Karoliny ,/ czytaj ze zrozumieniem,gdyż wszystkim to zarzucasz/ zwróciłam tylko grzecznie uwagę ,ze to nie jest dobry moment na użalanie się na forumowiczów. A jeszcze chcę zapytać ,czy wypowiedzi na Twój temat na forum /czyli jawne/ to są rozmowy poza plecami? Pozdrawiam
gość
25-11-2012, 23:23:23

Rozmowy prowadzone są za moimi plecami. Nie będę się wypowiadać w tej kwestii.
Forumowicz
26-11-2012, 11:07:22

Prosimy o uszanowanie pani Kowalowej.
Nie28 - proszę się nie wypowiadać nie na temat.
Szanujmy się nawzajem !
Kontakt Medforum
gość
26-11-2012, 11:24:48

Zrozumiałam. Przyjęłam do wiadomości.
Początkująca
28-11-2012, 20:20:05

Kowalowa przyjmij ode mnie wyrazy współczucia , wiem co czujesz :(
Niestety mój braciszek miesiąc temu też odszedł na zapalenie płuc .
Bardzo Cię podziwiałam za Twój upór i walkę o każdy dzień.
Myślę , że Twój ukochany mąż patrzy na Ciebie z góry i jest szczęśliwy że miał taką wspaniałą żonę i dzieci .
A Ty jeszcze niejednemu z nas , dasz słowa otuchy i wiary że będzie dobrze ...
Trzymaj się ...
Betina

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: