Karola ja już mam dość tego wszystkiego. Wiem ,że portal Ci dużo dał. Na mnie możesz liczyć. Mam dość tego wiesz wszystkiego wiecznych niezadowoleń, jak się nie zmieni to ja odchodzę. Będziesz za mnie moderować dobrze. Brakowało Ciebie mimo wszystko,że czasem nie były miłe sytuacje między nami.Starałyśmy zawsze rozwiązać, a nie kłócić się jak tu mam walkę od 3 miesięcy. Witaj ponownie kochana:)
Ania, o czym Ty myślisz, dlaczego chcesz odchodzić, wrzuć to wszystko na luz, zacznij się z pozostałymi osobami śmiać, zacznij żartować sama z siebie, nikt nie robi Ci tu krzywdy. Ala
Aniu nie wyglupiaj sie, zostan.Jak przeczytalem poprzedni wpis to sie wystrasylem, ze "zlapalas mojego wirusa"sprzed kilku miwsiecyTaak sie wystraszylem, ze cud, ze nie zaczalem "rzucac gwiazdkami"
wstydu nie masz nie 28 , znowu zwracasz uwage na swoja osobe , znowu chcesz byc na swieczniku , wyciagasz swoje smutki , kogo to obchodzi , ze chcesz odejsc , psa z kulawa noga . Wstydu nie masz , zablokowalas post syna , ktorego matka wychodzi ze szpitala dla niego matka jest najwazniejsza na swiecie osoba , wstydu nie masz , maszkaronie !!! , usun post o swoich smutkach , bo mnie wpier .....
Pawel , przepraszam Ciebie , ta moderatorka jest chora , moze wreszcie ukroci medforum jej prywate , ona wyobraza sobie , ze forum jest po to , aby wszystko krecilo sie wokol niej , domaga sie uwagi , innych potrzebujacych zmiata z drogi , egoistyczny typ.
Uzurpatorko nie 28 , forum ma wlascieciela , i nie ty bedziesz wyznaczac moderatorow na swoje miejsce , przestan tak wywyzszac sie ponad wszystkich , stale pchasz sie na swiecznik. Nie masz prawa do usuwanie postow syna , ktory martwi sie o Matke . Skoncz wreszcie wywlekac swoje prywatne smutki , ten watek nie po to jest zalozony , zebys informowala gremium o swoim odejsciu , to nikogo nie obchodzi .