Witam ponownie.
Odebrałem dzisiejszego dnia wynik rezonansu.
Powodem bólu łydki jest przepuklina!
Niestety wystąpila (albo zle została zooperowana) w tym samym miejscu jest mniejsza ale nadal występuje ucisk na prawy korzen nerwowy.
Gość 2021-01-28 16:33:05
Witam mam problemy takie jak Państwo z łydka ponieważ są to stare posty może z uwagi na czas jaki uplynol macie już wiedzę i doświadczenie i którym możecie się podzieli co w takiej sytuacji robić by się tego bólu pozbyć za wszystkie rady serdecznie dziekuje
Gość 2021-07-17 08:59:54Witam. Nie zaglądałam tu długo. Minęło tyle lat i ja mam się świetnie. Oczywiście, muszę uważać, raz na jakiś czas dopadnie mnie rwa kulszowa i wtedy tylko i wyłącznie oddaje się w ręce Mirosława Dębskiego z Kliniki Pod Tężniami w Ciechocinku. Nie ufam już innym. Tylko on i jego zespół. Terapia manualna działa cuda!!! I to piszę po wieloletnich doświadczeniach. Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale na stronie Dębskiego masz listę terapeutów manualnych, których on wyszkolił na terenie całej Polski, więc jeśli Ciechocinek za daleko to możesz znaleźć gdzieś bliżej swojej miejscowości.Gość 2021-01-28 16:33:05
Witam mam problemy takie jak Państwo z łydka ponieważ są to stare posty może z uwagi na czas jaki uplynol macie już wiedzę i doświadczenie i którym możecie się podzieli co w takiej sytuacji robić by się tego bólu pozbyć za wszystkie rady serdecznie dziekuje
Powinnam codziennie już do końca życia wykonywać zalecone ćwiczenia w domu, niestety czasami się nie chce, zapomina się już o tym co się przeszło, a kiedy dopada ból, to idę po rozum do głowy No niestety tak to jest, gdy się lepiej poczujemy. Ale nawet wtedy, gdy czuje, że coś złego zaczyna się dziać w lędźwiach, wykonuję ćwiczenia i ból mija. Zawsze, gdy ponownie trafię do Ciechocinka, dostaję ***, że ćwiczeń nie robię. Te ćwiczenia bardzo pomagają, to fakt.
To był styczeń, gdy pisałaś/eś, jak się masz dzisiaj?
Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.