Casion czy coś się zmieniło w twoim przypadku? Jak łydka? Już po wizycie u Lisowskiego? Ja zrezygnowałam ze wszystkich dotychczasowych lekarzy i zaczęłam nową terapie manualną u innego terapeuty manualnego...chciałam w miare szybko dostać się do Mirosława Dębskiego, udało się na 3 czerwca. Ale do tego czasu postanowilam spróbować u jego ucznia na miejscu czyli w Toruniu. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i już wiem mniej więcej co mi jest. Nie umiem ci tego wyjaśnić ale to co zrozumialam to pooperacyjne uszkodzenie nerwów. On mi to dokładniej wyjaśniał i faktycznie to chyba to. No i sposób w jaki mnie badał, okazało się że gdy robił mi coś ze zdrową nogą to w tej chorej nie było ucisku!!!! I jeżeli u Ciebie będzie tak samo to znaczy że z tego wyjdziemy. Tylko musisz trafić do odpowiedniego terapeuty. Bo jak się okazuje nie wszyscy potrafią rozpoznać takie przypadki. Wejdź na stronę Mirosława Dębskiego tam masz podanych terapeutów na całą Polskę, którzy znają sie na pewnych metodach leczenia. Widzisz pięć miesięcy chodziłam na manualną do człowieka, który może i zna się na tym co robi ale mój przypadek źle ocenił, tak też uważa ten nowy terapeuta. Spróbuj zapisać się do Dębskiego. Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale warto pojechać do Ciechocinka do najlepszego! Chyba że na tej liście będzie tez polecony terapeuta z twojego miasta.Dostałam ćwiczenie do domu, mam je często wykonywać, w tym ćwiczeniu zdrowa noga działa na tą chorą i faktycznie ucisk się zmniejsza. Wszystkie dotychczasowe ćwiczenia jakie miałam były złe!! Troche jestem wkurzona bo tyle czasu zmarnowanego i pieniędzy, niestety u mnie pojawiła się depresja przez to wszystko. Mój neurochirurg zapisał mi też lek o nazwie Lyrica. Ciężko dostępny w hurtowniach i bardzo drogi. Lek na padaczkę ale w moim przypadku ma zadziałać na bóle neuropatyczne a także na lęki i depresję. Na razie czuje skutki uboczne ale może trzeba miesiąc stosować by zauważyć rezultaty.Dziś, nie chce zapeszać, po tej terapii czuję się dobrze. Wstałam z łóżka z mniejszym uciskiem w łydce i nic mnie nie kuje w pośladkach. Zobaczymy co dalej. Następną wizytę mam 29.04. I już się nie mogę doczekać bo możliwe, że każda następna wizyta przybliża mnie do pełnego wyzdrowienia. I Tobie Casion, życzę tego samego.