gość 13-04-2023, 16:15:21
U mnie od ponad roku wystąpiły mioklonie.
Przez nie nue mogę też zasnąć.Dodatkowo drzenia rak.Teraz wyszła torbiel na szyszynce więc mize to ona dajebte objawy .Przede mną konsultacja wyniku z neurologiem
gość 13-04-2023, 16:15:21
U mnie od ponad roku wystąpiły mioklonie.
Przez nie nue mogę też zasnąć.Dodatkowo drzenia rak.Teraz wyszła torbiel na szyszynce więc mize to ona dajebte objawy .Przede mną konsultacja wyniku z neurologiem
gość 06-03-2025, 18:15:24
Witam serdecznie. Mam torbiel 7x12x14. Najbardziej dokuczają mi zawroty głowy, ból oczu jakby chciało mi wysadzić gałki od środka, słabo widzę mimo niewielkiej wady. Za miesiąc wizyta u neurologa I okulisty. Od jakiegoś czasu zaobserwowałam, że nie jestem w stanie skupić wzroku na jednym punkcie, tak jakby oczy uciekały.
gość 09-03-2022, 03:45:01Gość 2020-01-31 00:00:14
Hejka, jestem po operacji torbieli, było to ponad 25mm. Operacja na siedząco, od czasu wybudzenia, delikatny ból z tylu głowy na ranie, 2 doba właśnie mija, ogólnie jeśli ktoś ma potrzebę to zalecam operację, u mnie przez torbiel było wodoglowie. Tak że to małe gowno trochę zagraża życiu, żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem po operacji ;) pozdrawiam was wszystkich ;) będę tu zaglądał jeśli ktoś ma jakieś pytania to odpowiem. P.P
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.