Elka nie wiem czy Ci to cos mowi, ale wczesniej (latem) udzielalam sie na tym forum jako paulina88 :) pamietam, ze nie raz czytalam, ze masz problemy nerwowe,.. elka moze naprawde te bole biara sie z psychiki?? przysiegam na wszystko, ze w zeszlym roku mialam tak ostre bole, ze niemal wymiotowalam... codziennie krecilo mi sie w glowie... nie raz nie wstawalam z lozka... ale naprawde okazalo sie, ze to przez moje nerwy,... z reszta ja mam to chyba w genach (moja siostra cierpiala na nerwice i depresje juz wiele razy...) Ja naprawde wierze naszym lekarzom... a szczegolnie temu jednemu, u ktorego bylam w zeszlym roku... on obejrzal moje zdjecia z rezonansu nie czytajac opisu badania, i powiedzial,ze wszystko jest w porzadku i moge isc do domu, a kiedy zapytalam o torbiel, zaczal sie smiac i powiedzial, ze czekal az o to zapytam, i ze zal mu radiologow, ktorzy wypisuja takie bzdety na opisach... ze torbiel to zwyczajna czesc akurat mojego mozgu i wieeeelu innych mozgow... ze jest absolutnie niegrozna, niemozliwe by dwalam objawy i nie mam sie nia przejmowac... w sumie trzech lekarzy... on to podsumowal... na co dzien zajmuje sie nowotworami zlosliwymi mozgu i takimi tam... mysle, ze zna sie na rzeczy.... w te operacje ja nie wierze akurat... tzn moze i ktos ja mial,ale w takim razie nie wierze, ze to byla zwykla torbiel usadowiona tak jak ta, ktora ja mam...pamietajcie, ze tu... na forum moze napisac kazdy co mu sie spodoba... sluzba zdrowia jest jaka jest, ale wiem, ze jak chodzi o jakies powazne problemy zdrowotne, to mozna liczyc na lekarzy ... przynajmniej na niektorych... a jak zaplacisz to juz w ogole... ja na wszystkich wizytach bylam prywatnie... bo balam sie, ze beda mnie zwyczajnie zbywac... nie warto sie tym przejmowac... i kazdy bol czy zle samopoczucie wiazac z torbiela... lekarze naprawde maja nie tylko spora wiedze, ale tez praktyke... nie myliliby sie wszyscy... na pewno nie... Pozdrawiam slonecznie i cieplutko - deggialka