Witam, czy ktoś miał może operację torbieli lub guza szyszynki bardzo proszę o informację o zabiegu i samopoczuciu po oraz czy nie było żadnych komplikacji. Ja mam torbiel ponad 2 cm i neurochirurg chce operować, a ja się boję.
Gość 2010-02-14 18:47:06 Witam, czy ktoś miał może operację torbieli lub guza szyszynki bardzo proszę o informację o zabiegu i samopoczuciu po oraz czy nie było żadnych komplikacji. Ja mam torbiel ponad 2 cm i neurochirurg chce operować, a ja się boję.
martathl85 2010-02-14 23:39:20Gość 2010-02-14 18:47:06 Witam, czy ktoś miał może operację torbieli lub guza szyszynki bardzo proszę o informację o zabiegu i samopoczuciu po oraz czy nie było żadnych komplikacji. Ja mam torbiel ponad 2 cm i neurochirurg chce operować, a ja się boję.
Mam pytanie odnośnie torbielki, a właściwie o wielkość. Czytam, że torbiel ma 2 cm i lekarz chce operować, a ja mam 2,5 cm/ 1,3 cm i ciągłe badania a o operacji mówi, ale dopiero pod koniec roku. Czuję się bardzo źle z zawrotami głowy itd. a gdzie do listopada. Jakie masz objawy przy tej torbieli? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.