Reklama:

torbiel szyszynki -pomocy!!! (967)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-02-2010, 10:17:43

Bardzo sie ciesze, ze dzialam na Ciebie uspokojająco :) wiesz, mysle, ze zle do tego podchodzisz :) to nic obcego :) zadna patologia :) to Twoj balonik w glowie, ktory z pewnoscia nmasz od dawna i miec go bedziesz :) to zupelnie tak samo jakbys miala np dodatkowy pieprzyk :) ja musialam oswoic sie z mysla, ze mam jakis bonus, ale teraz zupelnie luzno do tego podchodze :) na szczescie, bo latem niewiele mi brakowalo do szpitala psychiatrycznego hehehe :D trzymaj sie cieplo w tą nieustajaca zime :(
gość
18-02-2010, 10:19:41

mialo byc dodatkowy pieprzyk - ale pewnie znow wykropkuje ;p hmm... dodatkowe znamie :) deggialka
gość
18-02-2010, 13:12:27

Dzięki jeszcze raz
Tylko takie małe pytanko...
Miałaś bóle głowy i jakich wymiarów jest Twoja torbiel??
Pozdrawiam
Mika
gość
18-02-2010, 15:21:36

siema. mam 16 lat i w listopadzie 2009 roku w badaniu MR głowy wykryto u mnie torbiel szyszynki o wymiarach 1,1x1,7x1cm. Często mam okropne bóle głowy, zawroty, ostatnio odczuwam jakby chwilowy ucisk w głowie, dosyć często chwieje się na nogach i mam kłopoty ze wzrokiem. Szukam porady.

ola z kamiennej góry
gość
18-02-2010, 15:44:42

Witaj
Olu..
A byłaś z tą torbielą u jakiegoś neurologa????
Mika
gość
18-02-2010, 16:32:41

cześć mika,
tak. byłam u pani neurolog, która zasiała we mnie panikę, zabroniła się przemęczać..
potem byłam w szpitalu, w wałbrzychu, na neurochirurgii, ponieważ moje bóle się nasiliły, tamtejsi lekarze skierowali mnie na zabieg endoskopowy w katowicach- ligocie. tam docent mandera powiedział mi że owszem nie powinnam się przemęczać, prowadzić spokojny tryb życia itd.ale operacji mi nie zrobi;o
nie wiem co myśleć, bo bóle głowy poprostu zatruwają życie mi i moim bliskim.

ola z kamiennej góry

p.s pozdro dla ludzi, którzy muszą radzić soie z tym samym problemem
gość
18-02-2010, 16:55:25

Nie wiem co mam powiedzieć ja na dodatek jestem w ciąży...
Mnie również boli głowa ale to chyba na tle nerwowym.
Poczytaj posty deggalki one podnoszą na duchu.

No dobrze nie kazali się przemęczać ale też nie powiedzieli co dalej????
Jak nie operacją to jak żyć???
Powiedzieli Ci wprost że te bóle głowy są od torbieli????
Co lekarz to inna opinia... Masakra..
Może nie wszystko trzeba zwalać na torbiel???
Mika
gość
18-02-2010, 17:11:04

Deggialka odezwij się jak było z Tobą?
Jakich rozmiarów jest Twoja torbiel i czy bolała Cie głowa i podobnie ja ja myślałaś że to od torbieli????
Mika
gość
18-02-2010, 17:44:55

no tak, co lekarz to opinia...
ordynator neurochirurgii wałbrzyskiej powiedział, że to raczej od torbieli, bo badania niby wykluczyły inne przyczyny bólu głowy... a podobno moja torbiel jest duża (przypomnę 1,1x1,7,1cm)... znaczy oni tak mówią
ja też nie zamierzam zwalać wszystkiego na torbiel...
gość
18-02-2010, 18:58:16

przepraszam, nie podpisałam się...
ola, kamienna góra

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: