Witam
Ja tez mam torbiel pajeczynowki 26x18x34 mm po lewej stronie oraz 2 6 mmi 4 mm w prawej str, ale mam 50 lat. Glowa peka mi w zawiasach cale zycie. Mam
migreny, wiem wczesniej kiedy bedzie bol. W 1999 dostalam leki oparte na tryptanach : ASCOTOP, ZOMIG. Od 2 lat biore prawie codziennie. Ostatnio jedna Pani dr psychiatra przepisala mi
Furosemidum Polpharma 40 mg
Kalipoz (391 mg jonow potasu)
na bol glowy!!! Nie wiem czy to pomoze. Stwierdzila, ze po tylu latach brania lekow (Zomigu), to czasami biore go bo boje sie, ze bol nastapi . Czy wg niej jestem lekomanka ( tak bez powodu serwuje sobie lek) , czy ta Pani nie wie co to jest migrena ( wg mnie jest to migrena z aura, bo wczesniej wiem , ze bede miala bol, mam 'znak'w glowie o tym , ze nadchodzi migrena. ) Powiedzialam jej o tym , to dostalam jeszcze reprymende, ze nie wiem co to jest migrena. Dla niej aura skojarzyla sie z pogoda. Ja mam bole przy zmianie cisnienia, a cisnienie zminia sie z pogoda. A jest to najlepszy psychiatra w K....Rece mi opadaja. Wraz z bolami doszly problemy depresyjne, nerwicowe. Jedni mowia tak inni siak , tez nie wiem co robic. Nigdy nie chodzilam do lekarzy, bo tam trzeba miec nerwy i zdrowie. Czy znacie dobrego lekarza?