Reklama:

Tomasz Siwiecki neurochirurg z Elbląga opinie (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-04-2018, 07:18:07

Ile ludzi tyle opinii,ja właśnie jestem po operacji,wiadomo ból jest teraz tylko realizowac zalecenia lekarza.Jestem Doktora tak pewna że zrobił co mógł.Sami pracujemy na to co mamy,idziemy do lekarza jak już nie wytrzymujemy z bólu a potem cuda chcemy.Piszecie że tyle czy tyle bierze-nikt nie musi iść prywatnie.Uczył się to i ma.Nie jest osobą że tylko operacja ,kiedy nie trzeba to proponuje inne rozwiązania a blokada jest po to by ulżyć nam na jakiś czas a wcale nikt nie musi jej brać.Moja ocena jest jak najbardziej na naj.Pozdrawiam Irena R
gość
20-05-2018, 05:30:56

Dobry fachowiec,po analizie wyników 8 lat temu dr postawił diagnozę , operacja ,krok po kroku powiedział jak będzie wyglądało moje samopoczucie bez operacji ,sprawdza się . Powiedział również ,że jeżeli się nie zdecyduje to nie może mi inaczej pomódz ,więc szkoda wydawać pieniędzy na jego wizyty . U lekarzy to rzadkość . Znam co najmniej dwie osoby operowane przez dr i wszystko jest Ok .
gość
02-01-2019, 23:05:29

Jestem po operacji miesiąc i nie odczuwam bólu. Czasami się pojawia, ale jak za dużo pochodzę. Myślę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Nikt nikogo nie zmusza do chodzenia do doktora. Mam prośbę. Nie oczerniajcie Go, bo to dobry specjalista.
gość
02-01-2019, 23:11:52

Serdecznie dziękuję Panu doktorowi Tomaszowi Siwiecki emu za wykonaną operację. Elżbieta D.
gość
07-02-2019, 06:54:27

Robert.F
Pan doktor operował mnie przeszło 8 lat temu (11.10.2010), wróciłem do pracy zawodowej i normalnego życia i za co bardzo dziękuję. Wtedy powiedział, że jak się będę oszczędzał to widzimy się za 10 lat, wydawało mi się to wiecznością. Po obecnych objawach śmiem domniemać, że ten dzień się zbliża, ale jedno jest pewne - operacji poddam się u Pana doktora Tomasza Siwieckiego.
gość
25-02-2019, 23:23:19

Zawsze znajdzie się mslkontent niezadowolomy że w ogóle żyje. Ja poszedłem do dr Tomasza Siwieckiego po zbadaniu zalecił RM RTG po ich obejrzeniu stwierdził bardzo uczciwie jeśli mogę chodzić to chodzić zażywać leki. Konyroka za 6 miesięcy gdyby ból nieustępował poprosił o kontakt. Operacja to ostateczność. Potwierdził diagnozę innego lekarza mimo iż nie wiedział że byłem u innego. To uczciwy rzetelny lekarz. Polecam.
gość
23-03-2022, 09:25:33

Dzwoniłam i pytałam się o koszt wizyty to usłyszałam, że dowiem się w gabinecie. A na wizycie zaśpiewał sobie 300zł MASAKRA i nic specjalnego nie powiedział. Nigdy więcej.
Gość 2011-10-08 22:09:30
Na rzecy sie zna ,najbardziej sobić zastrzyki tzw.blokady,potrafi przeciągnąć ponad rok aby pacjenta klienta nie stracic, a jak ma sie kasę to wiadomo operacja jest w mig.Czy ktoś ma podobne przeżycia z tym lekarzem?
gość
11-02-2024, 18:37:03

NIE PRAWDA, ja będąc na wizycie prywatnie TEŻ czekałem na operację kręgosłupa 3 miesiące, wizyta w Elblągu, a operacja w Lęborku, ale podejrzewam, że na pytanie lekarza czy operujemy otrzymał odpowiedź, że nie, to i nie dziwię się, jeżeli stwierdził Lekarz, że trzeba, to się idzie na operację, a nie zwleka, a później narzeka. Albo chcę być zdrowy, albo dalej cierpieć z bólem i narzekać.
gość
16-04-2024, 12:19:55

2 wizyty po 250zł

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: