Reklama:

Tomasz Siwiecki neurochirurg z Elbląga opinie (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-10-2011, 20:09:30

Na rzecy sie zna ,najbardziej sobić zastrzyki tzw.blokady,potrafi przeciągnąć ponad rok aby pacjenta klienta nie stracic, a jak ma sie kasę to wiadomo operacja jest w mig.Czy ktoś ma podobne przeżycia z tym lekarzem?
gość
26-10-2011, 08:10:29

Miałam kontakt z Panem doktorem, bardzo dobre prowadzenie, zadnej sciemy, wszystko uczciwie a co najwazniejsze koniec meczacych bólów. Wypowiedz poprzednika bardzo dziwna, czyzby pisana pod wplywem emocji/alkoholu? pozdrawiam
gość
19-11-2011, 20:43:40

To naciągacz na kasę a nie lekarz wszędzie ale nie do niego!
gość
02-01-2012, 20:31:34

Bardzo dobry lekarz, pomógł naszej córeczce, rozwiał nasze wątpliwościi nie poczuliśmy się "naciągnięci", ale jak ktoś idzie prywatnie i chce mieć wszystko za darmo, to niech lepiej idzie stać w kolejce...
gość
23-02-2012, 07:38:34

Witam...może ktoś wie ile bierze za prywatna wizyte i gdzie przyjmuje..ponoc to dobry lekarz i chciałam sie do niego zglosić..ale opinie na tym forum są różne...Może 'GOŚCIU" napiszesz kilka słow wiecej czemu tak sądzisz..pomoże to wielu innym...
gość
26-02-2012, 18:48:57

200zł od stycznia 2012r druga i czwarta sobota Stary Browar w lLęborku
gość
23-03-2012, 20:35:31

Zona 2 miesiace po operacji ,bole nadal wystepuja moze tak ma byc,ale za dwie stowy ,przez trzy minuty kontroli kontroli jeszvcze mniej mowi jak przed.I nie prawda jest ze sa kolejki do operacji w elblagu,takie aby rok byloby czekac .Kazdy pacjent ,klijent jest po prostu dojna krowa dla niego.Zycze powodzenia naiwnym.Lepiej isc panstwowo a do niego w ostatecznosci przynajmniej na kasie zaoszczedzone bedzie ,byla na sali babka ktora po wizycie u neurologa ,na drugi dzien byla w szpitalu i na operacji,po dwoch dniach ,a nie po roku wplacania characzu.
gość
02-07-2012, 08:40:01

Wszystko w porządku, miły człowiek, pomógł - nie boli, a operacja to ostateczność :)
Pozdrawiam
gość
03-07-2012, 12:47:13

Zazwyczaj zadowoleni ludzie nie piszą na forach, bo nie potrzebują.... Zakladam, że 15 osoób nie leczył, stawiam na wiecej jak 100, a z postów wynika, że tutaj jest tylko jedna niezadowolona osoba, wręcz niekulturalna i zwyczajnie złośliwa. Nam pomógł nie mam zamiaru się rozpisywać ile to trwało itd. i nie odczuliśmy w jakikolwiek sposób naciągania, a czy 200 zł to naciąganie? Idąc do mechanika samochodowego zostawiamy często dużo więcej i jeszcze nic nie zrobi, a nie ma nawet czego porównywać. Wiec ja bym nie oceniał pracy człowieka na podstawie jednej złośliwej wypowiedzi, z resztą tak bardzo mało gramatycznej....
gość
05-07-2012, 23:32:33

Kilka lat temu dr Tomasz Siwiecki operował moją chorą siostrę, która miała poważne problemy z kręgosłupem. Nie mogła chodzić i lekarze tylko doraźnie uśmierzali ból. Po wcześniejszym uzgodnieniu z dr Siwieckim przewieziono ją do szpitala w Elblągu gdzie natychmiast przeprowadził operację. Obecnie moja siostra czuje się świetnie, ba nawet ciężko pracuje i jest to tylko zasługa tego cudownego człowieka. Gdybym była kiedykolwiek w takiej sytuacji jak moja siostra , z całą pewnością zaufałabym takiemu człowiekowi bo swoją pracę wykonuje po mistrzowsku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: