Reklama:

Tomasz Siwiecki neurochirurg z Elbląga opinie (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-03-2016, 14:13:59

operowal mie dwa razy i jest wszystko wporzadku dla mie najlepszy w swoim fachu ,wie co robi a robi to najlepiej,a ci ktorym cie nie podoba praca tego wspanialego doktora zapraszam do mie na rechabilitacje sami zobaczycie jak mie poskladal rozerwe was na pół
gość
18-03-2016, 14:16:53

jestem z ilawy zapomialem sie podpisac lukasz pozdrawiam doktora to moje 2 posty
gość
27-04-2016, 19:08:52

Mój mąż miał poważny wypadek samochodowy... Złamane 3 kręgi kręgosłupa.... Dr.Siwieckiemu zawdzięcza to ze nie jeździ na wózku.... Operował go po wypadku i Bogu dziękuję, że właśnie trafił na niego.Cudowny życzliwy człowiek i profesjonalista w każdym calu...
A kwoty o których piszecie,to banał w porównaniu z ludzkim zdrowiem...
gość
15-10-2016, 18:48:36

Cudowny lekarz...Operował mnie w kilkanaście lat temu. Był wtedy młody, bałam się... Byłam skazana na wózek , po operacji wstałam i zwyczajnie poszłam. I do dnia dzisiejszego nie narzekam na kręgosłup. Możecie śmiało oddawać się w jego ręce...
gość
26-06-2017, 14:31:41

Lekarz wybitnie dobry w swoim fachu, wykonuje bardzo dużo zabiegów, stąd segregacja pacjentów według stopnia zaawansowania choroby lecz nagłe i mocne przypadki wciska pomiędzy ustalone terminy. Jedyna wada trochę drogo za wizytę 200 zł. Polecam tego lekarza postawił mnie na nogi mimo mojego sceptycyzmu co do konieczności zabiegu, teraz biegam, podnoszę naprawdę ciężkie rzeczy, pracuję i wszystko jest jak najbardziej OK. od
gość
09-07-2017, 17:29:33

Witam
Każdy by chciał być traktowany indywidualnie i tak pan doktor raktuje. Konkretnie podchodzi do sytuacji w której znajduje się pacjent. Osobiście uważam że bardzo dobry interesuje się pacjentem a nie jak inni lekarze. Osobiscie jestem jego pacjetka po operacji kręgosłupa i w życiu nie poszła bym do innego lekarza teraz to wiem. A że sie czeka to fakt tyle ludzi jest tam operowanych że wie to tylko ten kto na oddział trafi i nie kazdego da sie wypisac na trzeci dzien.
gość
09-07-2017, 17:31:10

Gość 2017-07-09 19:29:33
Witam
Każdy by chciał być traktowany indywidualnie i tak pan doktor traktuje. Konkretnie podchodzi do sytuacji w której znajduje się pacjent. Osobiście uważam że bardzo dobry interesuje się pacjentem a nie jak inni lekarze. Osobiscie jestem jego pacjetka po operacji kręgosłupa i w życiu nie poszła bym do innego lekarza teraz to wiem. A że sie czeka to fakt tyle ludzi jest tam operowanych że wie to tylko ten kto na oddział trafi i nie kazdego da sie wypisac na trzeci dzien.
gość
06-09-2017, 16:20:22

jak będzie z tym lekarzem zobaczymy?
gość
02-11-2017, 19:49:14

Po samej operacji bóle nie ustępują I to jest calkiem normalne. Sama jestem po operacji I wiem że bardzo ważna jest rekonwalescencja, stosowanie się do zaleceń i rehabilitacja. Jestem po operacji 6 lat a bóle ustąpiły dopiero po dwóch. Mimo to bóle pojawiają się co jakiś czas i rehabilitowac trzeba się do końca życia. Jeśli ktoś uważa że dwa miesiące po operacji będzie zdrowy to jest po prostu głupi i nie potrafi pogodzić się z chorobą.
gość
14-12-2017, 19:55:19

Tego lekarza to nawet dla psa bym nie polecił,prostak,ham,cwaniaczek nie polecam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: