Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
02-02-2009, 18:07:00

kochani 5.lutego mam wyznaczoną operację tętniaka mózgu bardzo się boję,prawdopodobnie będą go embolizować tętniak jest niepęknięty czy może ktoś mi napisać jak się czuł po takiej operacji,i jak długo dochodzi sie do zdrowia.Mam 2 synow i wychowuję ich sama.Boję się żeby szybko wrócic do domu [addsig]
gość
02-02-2009, 18:08:00

witam, otóż ostatnio się słyszy o tych tętniakach coraz częściej. ja mam 21 lat i mimo że nie mam zadnych objawów, mam leki ze moge go mieć, bylem nawet u irydologa który nic nie stwierdzil, powiedzial tylko ze mam male zwężenie tetnicy w placie czolowej. Co mam robić?? dac sobie spokój? dzięki za odpowiedź.
gość
02-02-2009, 19:03:00

moja mama miała peknietego tętniaka miesiac temu dzis po operacji w CSK MSWiA w Warszawie jest w dobrym stanie czyli sama sie porusza i sama sie obsluzy Chcialbym pozdrowic caly zespół lekarzy z w/w szpitala
Początkująca
02-02-2009, 19:25:00

moim zdaniem warto by było iść do neurologa i poprosić o skierowanie na dokładne badania np rezonans u mnie wykryto przez przypadek robiąc rezonans oczodołow .Neurolog po badaniu ciebie moze zdecydować czy da ci skierowanie na rezonans.[addsig]
gość
02-02-2009, 19:53:00

ale on nie da mi skierowania jak żadnych objawów nie mam.
Początkująca
02-02-2009, 20:29:00

Jeżeli nic cięnie boli to moze poprostu nie denerwuj sie i nic nie rób bo faktycznie nie da ci skierowania na badania jeżeli nic ci nie dolega pozdrawiam[addsig]
gość
02-02-2009, 20:45:00

dzieki, no faktycznie nic mi nie dolega, a myslę, że ten irydolog u którego bylem jest bardzo wiarygodny, u mojego kumpla, który był baaardzo chory i lekarze nie wiedzieli co się z nim jest, to dopiero pani irydolog wykryła u niego ropien na płucach i teraz jest zdrów jak ryba.
gość
02-02-2009, 20:49:00

aha i tak apropo objawów Ty je miałaś??
Początkująca
02-02-2009, 21:14:00

miałam dosyć częste bóle głowy i oczu nic więcej w sumie mi nie dolega i tak bardzo boje się operacji i nic o niej nie wiem ile dni będę w szpitalu i wogóle jak przebiega taka operacja czy pod narkozą chodzi o embolizace tętniaka bo prawdopodobnie taka metoda mają operować a tu nikt na forum nie chce mi nic napisać teraz ide spać moze jutro? coś ktoś napisze [addsig]
gość
03-02-2009, 16:00:00

ja jestem 7 lat po wylewie i powoli wracam do siebie,niestety jeszcze nie chodzę samodzielnie,ale jak widać nawet posługuje się komputerem.niestety nie badałem się wcześniej ,a tomografia jaką miałem
2 lata przed wylewem po wypadku niczego nie wykazała.Jednak wolę mówić jak pisać.Chętnym do rozmów ,proponuję skypa :marekkrol121

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: