Reklama:

TAKIE ZYCIE (POGADUCHY) (111)

Forum: Neurologia po godzinach

08-07-2014, 19:36:19

W związku z tym, ze w innych działach funkcjonują podobne watki, postanowiłem dla nas "neurologicznych" tez taki zalozyc.
Miałem zamiar już to uczynic w innym dziale, ale spoznilem się
Proponuje pisać tu o wszystkim, co nam się zdarzylo, o radościach i smutkach.Po prostu TAKIE ZYCIE.
Jeśli macie ochote to zapraszam do pisania.
Rafal
08-07-2014, 19:46:41

Dzisiaj mecz Brazylia-Niemcy.Jestem za naszymi sąsiadami.
W ogole oglądam wybiorczo mecze od 1/8 finalu. Szkoda tylko, ze transmisja jest tak pozno. Wierze, ze sobie posłucham w radiu. Jesli zdarzy mi się zasnąć, to przynajmniej będę bezpiecznie usytuowany
08-07-2014, 19:51:13

Nie podoba mi się komunikat "Twoja odpowiedz została zapisana".Ale przecież wszystko nie musi być,tak jak ja chce.
Kiedys zastanawiałem się, gdzie odpowiedz została zapisana?
Początkujący
11-07-2014, 14:11:38

Witam
Nie mogę doczekać się meczy. To już jutro :) Trzymam kciuki za Argentynę ;) , także mecz Holandia - Brazylia może być ciekawy.
Pozdrawiam
Czy ktoś zamawiał [url=http://domarant.com.pl/rolety-rzymskie/]rolety rzymskie do domu[/url] lub [url=http://www.domarant.com.pl/markizy]markizy Poznań[/url]?
14-07-2014, 19:24:31

Mamy po finale .Niemcy wczoraj wygrali. Wczoraj jednak byłem za Argentyna, chociaz irytuje mnie "gwiazda Messiego"
14-07-2014, 19:33:06

Miałem dziś po raz pierwszy zajac się mp3( zawsze kiedyś musi być ten 1szy raz ) Niestety "zaatakowala" mnie senność, już ja zwalczyłem, ale teraz nie mam ochoty poznawać "nieznanych dla mnie terenow".Mam być może naiwne pytanie: skad brac mp3?
14-07-2014, 20:25:58

Kochani, wlasnie po to powstal ten watek, aby poznali się tu ludzie związani z szeroko pojeta Neurologia. Dotad poznałem "az" jedna osobe-frontnow. Dziekuje Ci za zainteresowanie wątkiem, którego tytul od pewnego czasu "chodzil" mi po glowie.
Początkująca
15-07-2014, 01:16:33

To ja chciałabym się podzielić z Wami swoją radością: dziś zrobiłam test ciążowy i jest pozytywny, a z mężem staraliśmy się o dziecko od dłuższego czasu ;)
---------------------------
[url=http://dpklaw.pl/specjalizacja.php]prawo pracy porady[/url] fachowe
gość
21-07-2014, 18:01:14

raf32 2014-07-14 21:33:06
Miałem dziś po raz pierwszy zajac się mp3( zawsze kiedyś musi być ten 1szy raz ) Niestety \\\\\\\\\\\\\\\"zaatakowala\\\\\\\\\\\\\\\" mnie senność, już ja zwalczyłem, ale teraz nie mam ochoty poznawać \\\\\\\\\\\\\\\"nieznanych dla mnie terenow\\\\\\\\\\\\\\\".Mam być może naiwne pytanie: skad brac mp3?
Z internetu na komputer z komputera do odtwarzacza MP3 i można hulać Np. http://www.youtube.com/watch?v=sqGP6p0mNc8&list=PLE2860BEAC9FF7EBD&index=2
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
24-07-2014, 18:48:39

Seneka 16 - Wielkie Gratulacje-to za 9 miesięcy będziesz miała więcej powodow do chwalenia się...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
Forum: Padaczka
gość
Udar mózgu
Hejka ostatnimi czasy się zastanawiam nad tym jak to jest i czym jest spowodowane to że osoba tydzień po udarze cały czas śpi i tylko raz się ocknęła czy to jest normalne ? ://
gość
Benzodiazepiny syndromy odstawieniowe
Witam - mam 43 lata -mając 19 lat został przepisany mi clonazepam -miałem padaczkę ,panikę i zaburzenia osobowości po odstawieniu ciężkich narkotykow - do 36 roku życia brałem te leki i przerwałem ich branie od 2018 roku brałem tylko Valium -od lat już nie byłem pod żadną opieką lekarską mój organizm ostatnio zaczął bardzo źle się zachowywać -dostałem ciężkiej depresji i rozregulowania totalnego więc odstawiłem po krótkim tapperingu także Valium w tej chwili jestem totalnie bez leków od 3,5 miesiąca - Pierwszy miesiąc nie spałem i ciężko powiedzieć jakie miałem syndromy odstawieniowe -depresja ,brak snu , nerwica ale to pojawiło się wcześniej przed odstawieniem . W tej chwili czuję że moje ciało zachowuje się jak bym miał 3 lata -czuję pełno sensacji w ciele - nie trzymanie moczu tzn nie całkowite ale wszystkie sensacje i uczucia łącznie z mentalnymi emocjami wydaje się być amplifikowane razy 3 przynajmniej jest to nie do zniesienia -mam nad tym kontrolę ale poprzez tą kontrolę czuję ból - i dyskomfort -mam napady paniki chyba i czuję wiekie przerażenie - to trwa od momentu obudzenia się jakieś 5minut po do momentu zaśnięcia - funkcjonuje , pracuje ale ledwie i zastanawiam się co mógłbym zrobić -jestem pod opieką psychologa raz w tygodniu -to tylko tyle nie mam kompletnie pojęcia co mam zrobić - czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi coś doradzić ?
gość
Dostępność leków petnidan saft
Witam. Córka przyjmuje lek petnidan saft 50mg/mlbktóry obecnie nie jest dostępny w Niemczech. Przyjmowała zaminnik ethosuximid-neurax 50mg/ml, jednak ok również obecnie jest niedostępny. Czy mają Państwo jakieś sprawdzone apteki gdzie zaopatrzcie się w ten lek?
Forum: Padaczka
Reklama: