Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
Córka ma cztery leki na padaczkę jest po zapaleniu mózgu ,ostatnio lekarz dodał jej frisium 10po pół tabletki na wieczór na dwa tygodnie.A potem przestać czy nie będzie skutków ubocznych ?
Witam. Córka przyjmuje lek petnidan saft 50mg/mlbktóry obecnie nie jest dostępny w Niemczech. Przyjmowała zaminnik ethosuximid-neurax 50mg/ml, jednak ok również obecnie jest niedostępny. Czy mają Państwo jakieś sprawdzone apteki gdzie zaopatrzcie się w ten lek?
Mam po niektórych tabletkach psychotropowych napady padaczkowe skojarzone czy po drpakine chrono będę mógł nadal brać tabletki psychotropowe czyli razem drpakine i psychotropy czy dzięki drpakine napady padaczkowe ustopią?przy jednoczesnym braniu tabletek bo napady mam po psychotropach.
Czy ta depakine to będzie robił za taką osłonke abym mógł przyjmować leki psychotropowe bez strachu o kolejne wyładowania bioelektryczne mózgu?