Nawiązując do postu z dnia 18.10.2015 z godz.7:52:43,to ja uważam ze nie masz,miałaś racji.Piszesz że my chorzy ludzie biadolimy i darmowego pieniądza wypatrujemy.Nazywaj sobie to jak chcesz.A chciałbyś się z nami zamienić?.Ja dam ci wszystkie pieniądze jakie tylko mam aby być zdrowym.Jak nie masz stałej choroby to się nie wypowiadają na temat pieniędzy które nam się prawnie należą.Chcesz to sobe przelicz.Pielęgnacyjny 153,00+Renta socjalna ok.700,00.Masz calkowity zakaz ppracyNa leki wydajesz od 200,00 do 4400,00.Według rządu z tych pieniędzy masz sie wyleczyć,wykupić wszystkie leki,zrobić wszystkie opłaty,dobrze sobie pozyć,utrzymać rodzine,nie chodzić do. MOPS-u,i zaoszczędzić.Dasz radę tak przeżyć?.Brak mi określenia jakie głupoty piszecie.Nikomu choroby nie życzę,ale chciałbym abyś kiedyś zznalazł-znalazła się w takiej sytuacji,że nie będziesz wiedział-wiedziała na co masz pierw wydać pierwszą złozłotówke.Pamiętajcie,życie to jedna wielka niewidoma nie wiesz co cię w życiu czeka.Dziś jesteś zdrowy-zdrowa a jutro możesz być smiertelnie chora-chory.Więc nie oceniaj ludzi po tym jacy są,kim sa,i czego potrzebują,bo w przyszłości możecie się znaleźć w takiej samej sytuacji.Co do postu z dnia 22.02.2017 z godziny 7:59:50 to zgadzam się z tobą w 100%-ach,lecz nie podoba mi się to że życzysz komuś czegoś ,czego samemu się doswiadcza.Nie życz nikomu złego co tobie nie miłe.A że ktoś nie ma wyobrażenia oczym sam pisze to już jego problem.To właśnie o nim świadczy jakim jest człowiekiem i jakie ma podejście do życia.