Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-07-2019, 16:55:28

Tak jak wyzej pisalam /kilka postow wstecz /Talar nigdy nie orzekalby smierci mozgu a ratowalby matke czworga dzieci jednak tamci lekarze to zrobili /nie wiem w jakiej miejscowosci jest ten szpital.
Mloda kobieta , wiec narzady zdrowe , serce, nerki do transplantacji natychmiast pobiora bez zapytania meza o zgode.
Nie zdazylam doradzic zeby na wlasna decyzje/zadanie wiezli Basie karetka do Profesora Talara nawet z respiratorem .
A tak zmarnowali zycie mlodej matki.
Ktos powinien za to odpowiedziec!
Co do zbiorowej pomocy rodzinie i dzieciom jestem jaknajbardziej za taka akcja.
Napisze jaki mam plan a nie chce w tym poscie bo moderator usunie ten moj post za obarczanie lekarzy odpowiedzialnoscia.
Kondolencje dla meza .
gość
21-07-2019, 17:40:09

Taki jesteś pewny, że Talar by ją uratował? Oczywiscie zawsze trzeba próbować
gość
21-07-2019, 20:33:45

Profesor Talar wyciagnal ze spiaczki mozgowej ponad 200 pacjentow , bo on jest lekarzem z powolania i z sercem a ta cala reszta hochsztaplerow siedzi na wygodnych posadkach wylacznie dla mamony a pacjent jesli przezyje to wylacznie dzieki rodzinie ktora domaga sie stymulacji a nie orzekania smierci mozgu .
A co tak ich bronisz tez jestes z tej samej branzy biznesowej ?
gość
21-07-2019, 20:53:37

Tez tak myśle
Zabili nam biedna dziewczynę ktorymcholernym obowiązkiem było ich leczenie a nie zabicie dla narządów
Szok
Mam nadzieje ze w większości tych lekarzykow to samo spodka!!!! I teraz będę tak im życzyć
Na głowie powinni wstać by młoda mame wyciągnąć z tego
gość
21-07-2019, 21:14:03

Dziekuje Madziu za serce , postawe , mimo ze sama dopiero jestes po ciezkiej operacji stajesz w obronie sprawiedliwosci .
Zdrowia dla Ciebie i badz spokojna o rezonans.
gość
22-07-2019, 11:58:49

sama odeszła.......
Jaga
gość
22-07-2019, 14:14:50

Naprawdę bardzo współczuje
To jest cholernie przykre
Nie mogłam spać
Tak jak pisałam jak by mąż potrzebował pomocy proszę coś zorganizować z pewnością i inni pomogą a jak wiadomo dziś pieniądz zadzi wiec wszystko jest drogie służymy dla rodziny pomocą
Przepraszam ze pisze za wszystkich ale wydaje mi się ze nie tylko tak ja myśle.
gość
22-07-2019, 16:38:47

Dziękuję bardzo)
Jaga
gość
22-07-2019, 20:47:46

ale zajął się sprawa prokurator więc nie wiadomo kiedy pogrzeb......nie będzie to szybko......
Jaga
gość
23-07-2019, 13:06:54

Walczcie,za młoda na smierć.Coraz gorzej w naszym kraju ta garstka lekarzy z powołania jest coraz mniejsza a i starzeją się nam oni jak i my.Nie będzie już niedługo takich fachowców jak było kiedyś
To przerażajace
Pisz nam o wszystkim ,jeśli można spytać go gdzie lerzala Basia gdzie była „leczona”
Jaki lekarz ja prowadził to ważne
Napisz proszę
Sciskamy i raz jeszcze wyrazy głębokiego współczucia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: