Reklama:

rwa kulszowa. (39)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Wtajemniczona
23-08-2012, 06:19:39

Przepraszam . Te słowa kierowałam do Agnieszki
wiesia
Początkująca
23-08-2012, 19:59:56

Do Alicji Droga Alicjo ja jestem z woj śląskiego mieszkam w malej wiosce oddalonej od czestochowy 30 km wiec zawsze pisze okolice czestochowy bo ludzie takich wiosek nie znaja Bardzo prosze o namiary jesli masz jakiegos dovbrego lekarza
Wtajemniczona
23-08-2012, 20:09:06

Agnieszko a może byś jednak mnie posłuchała i zainteresowała się lekarzami z OPOLA uwierz, ja już byłam u kresu wytrzymałości bólowej testowałam wszystkie dostępne p. bólowe i p. zapalne/jestem farmaceutką więc dostęp do leków miałam ułatwiony/
Lekarze z Opola dopiero pozwolili mi ma lepszy komfort życia . Tylko szkoda że dowiedziałam się o nich o trochę za późno kiedy to już nastąpiło trwale porażenie nerwu i to zdrętwienie o którym wcześniej pisałam jest nieodwracalne.
wiesia
gość
23-08-2012, 20:09:30

Agnieszko, w operacjach kręgosłupa specjalizuje się szpital w Mielcu, to jest woj. podkarpackie.
Prawdopodobnie jest tam bardzo dobry zespół neurochirurgów.
Od Ciebie myślę, że troszeczkę za daleko, ale jeżeli zajdzie taka konieczność zapytam moich koleżanek o lekarzy.
Ponadto możesz skontaktować się telefonicznie, wejdź sobie na Google tam zasięgniesz informacji.
Pozdrawiam Cię gorąco. Alicja
gość
23-08-2012, 20:18:20

Agnieszka 2444
Zapomnij o lekarzach z Opola. Uziemili na wózku mojego męża a wszystko zaczęło się od rwy kulszowej. Popieram to co napisała Alicja. Szpital w Mielcu pomógł na tyle, że mój mąż chodzi wspierając się kulami ale jest w pionie. Pozdrawiam.
gość
23-08-2012, 20:26:41

Agnieszko napisałam "prawdopodobnie" gdyż ja nie miałam kontaktu z lekarzami, miały je moje koleżanki.
Dwie miały operację kręgów szyjnych, jedna miała usuwaną przepuklinę w kręgosłupie lędźwiowo- krzyżowym miała ucisk na nerw nie mogła sama się ubierać, ubierał ją mąż nie mogła chodzić, leżeć tak strasznie bolało, pociągała nogą.
Ta ostatnia jest sześć tygodni po operacji, to jeszcze krótko, te dwie pierwsze wróciły już do pracy, cały czas dochodzą do siebie.
Operacja jest bardzo poważna, ale jeżeli nie ma innej możliwości należy się jej poddać.
Nie jestem zwolennikiem krojenia, ale gdybym 5 lat temu nie podjęła decyzji o operacji, dzisiaj najprawdopodobniej nie było by tu mnie.
Pozdrawiam Alicja
Wtajemniczona
23-08-2012, 20:39:28

GOŚCIU
Trzeba jak widzisz indywidualnie podejść do każdego przypadku. Ja tylko napisałam o moim leczeniu a wybór należy do pacjenta .Chciałam pomóc , nie wyszło przepraszam wycofuję się.
Nie wiem tylko czy pisząc o lek. z Opola masz na myśli dr .Paluchów? i ich metody
wiesia
Wtajemniczona
23-08-2012, 21:08:07

Jeszcze raz zabiorę głos w sprawie lekarzy z Opola konkretnie dr. Paluchów.
Byłam u nich z moja rwą dokładnie 10 razy./ pomogło/
Już byłam umówiona na kurację tyczącą mego męża. Gdy tel, przeczytałam dr diagnozę jego odpowiedź była jak najszybciej operować.Będę bronić i polecać dr Paluchów. Osoby które u nich były z mego polecenia uniknęły operacji i co kilka lat jeżdżą na kurację przypominającą.
Jeszcze raz powtarzam to moje odczucia i mój organizm,
Nadmieniam ,że mąż został zoperowany z powodu dyskopatii kr, szyjnych a w następstwie zrobiła się mielopatia -grozi to paraliżem 4-kończynowym.Operacja odbyla się w Nowej SOLI tak W NOWEJ Soli /NASZE TERENY/bez powiklań i komplikacji POOPERACYJNYCH
wiesia
gość
24-08-2012, 19:25:39

Szanowna Pani wjesionka dlaczego Pani krzyczy? Każdy ma prawo wyboru a każdy lekarz nie jest we wszystkich schorzeniach omnibusem, dlatego są specjalizacje oraz zespoły lekarskie w których każdy z lekarzy jest "dobry" w czymś tam. Nic na siłę. Nikt nie wykonuje Pani rozkazów w domu i stąd nakazywanie ludziom na forum? Proszę się wyciszyć i popatrzeć na życie z tej przyjemniejszej strony a nie przez pryzmat nakazów.
Odpowiadając na Pani pytanie to tak to właśnie ta osoba doprowadziła do takiego stanu mojego męża i nie tylko. Podałam przykład mojego męża z automatu czytając Pani peany na cześć dr. Czasem coś nie wychodzi, czasem serią nie wychodzi.
gość
06-09-2012, 09:46:02

ja na rwe kulszowa cierpiałam ok 2 miesięcy i już nic nie pomagało, przynajmniej nie na długo, godzina bez bólu, co to jest. Owszem, dobre i to ale to jest zbyt silny ból... od tabletek zniszczyłam żołąek, tragedia. Jakoś w Warszawie trfiliśmy do lekarza który jest zwolennikiem medycyny naturalnej i polecił nam rezonator biofotonowy, małe bezpieczne urządzenie i rzeczywiście działające, wystarczył misiąc a ja miałam zero śladów po rwie kulszowej i nawet z żołądkiem było już wszystko dobrze :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: