Reklama:

rehabilitacja Kraków (125)

Forum: Rehabilitacja

gość
16-06-2017, 09:35:32

Ja chodziłem do gabinetu na Zachodniej 7 i nie czekałam w koljece, mają dobry sprzęt, na miejscu wykonują rezonans, fizjoterapeuci są doświadczeni. 3 tygodnie temu zakończyłem rehabilitację i kolano śmiga jak nowe, nie czuję bólu.
gość
27-06-2017, 16:33:37

Też polecam gabinet na ulicy piwnej 22, babcia tam chodzi na rehabilitacje nogi i z dnia na dzien jest lepiej! Polecam serdecznie!!!
gość
27-06-2017, 18:35:28

Też polecam gabinety z grupy G&R, ja chodziłem na Słomczyńskiego i polecam ten gainet przede wszystkim ze względu na sprzęt i widzę fizjoterapeutów. Kolano jak nowe a jeszcze kilka miesięcy temu nie mogłem stanąć na tą nogę,
gość
17-07-2017, 06:58:55

Z dzieciakiem chodziliśmy na morawskiego, koło jubilatu do pani Pasternak i po połowie roku jest poprawa jeśli chodzi o skrzywienie kręgosłupa. Terminy znośne i podejście to na pewno na plus. Mają swoje sposoby aby dzieciaki były zainteresowane wykonywanymi ćwiczeniami. Polecam (kontakt na stronie http://www.fizjoterapia-pasternak.pl/)
Początkująca
13-08-2017, 15:11:26

Ja chodziłam do Lux Medu na rehabilitację. Jeśli chodzi o terminy, to bez problemu dopasowują się do potrzeb pacjenta. Spotkałam tam samych świetnych specjalistów, którzy pokazali, co robić z moim obolałym kręgosłupem. Polecam kupić sobie u nich pakiet, bo to naprawdę wiele ułatwia, a można to bez problemu załatwić przez e-market na ich stronie internetowej
gość
14-08-2017, 11:39:58

Witam. Możee ktoś mógłby mi polecić jakiś śzpital z przyzwoitą rehabilitacją neurologiczną w okolcy Kraków,Chrzanów?
gość
16-08-2017, 12:44:23

Ja mogę polecić przychodnię rehabilitacyjno-fizjoterapeutyczną na Senatorskiej w Krakowie. Nie wiem tylko czy aby na pewno to neurologiczna ale możesz się dowiedzieć,. Przychodnia nazywa się RehaPro.
gość
23-08-2017, 08:20:03

Ja chodziłem na rehabilitację do Więcków na Prokocim. Dobry ten gabinet, fizjoterapeuci też wykwalifikowani i ogolnie wszyscy mili, nie bylo problemu z dostaniem sie itd. Polecam ten punkt.
gość
23-08-2017, 18:35:28

Jak Kraków to tylko gabinety należące do grupy G&R doktora Więcka. Ja chodziłam do gabinetu na Piwnej na rehabilitację kolana, koleżanka chodziła na Słomczyńskiego ( w sumie to ona mi poleciła). GDyby nie rehabilitacja to nie wiem, ile męczyłabym się z kolanem. Gabinet profesjonalnie wyposażony, nowoczesny sprzęt, miły rehabilitant, nie ma kolejek. Polecam.
gość
25-08-2017, 10:16:11

Jeżeli dobry gabinet w Krakowie to Be Active i Osteopata Maria Lenart Korczyk albo fizjoterapeutki które tam pracują. Panie tam pracujące szybko i profesjonalnie stawiają na nogi. Maja bezpłatne konsultacje więc warto się umówić i porozmawiać. Można ich znaleźć na www.rehabilitacja-beactive.pl polecam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: