Reklama:

rehabilitacja Kraków (125)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Rehabilitacja

gość
25-07-2021, 12:01:36

Treść zablokowana przez moderatora

gość
31-05-2022, 10:14:09

gość
31-05-2022, 10:14:27

Początkująca
06-06-2022, 13:13:02

Powyższy gabinet nie jest chyba jedynym gabinetem w Krakowie
gość
13-08-2023, 12:52:29

Ja może odświeżę wątek ;) Byłem już dwa razy u doktora Więcka i zacząłem rehabilitację u nich na miejscu. W końcu moje kolano dochodzi do siebie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Szukam pomocy
Witam, szukam pomocy delecta acteled delecta
Neuropsychologiczne badanie pamięci
Witam czy był ktoś na takim neuropsychologicznym badaniu pamięci? Jak to dokładnie wygląda i co tam się robi? Kto się tym zajmuje?
aparat eeg
Cześć! Jestem ciekawy tematu [url=https://polems.pl/index.html]aparat eeg[/url] (Elektroencefalografu) i chciałbym dowiedzieć się więcej na temat jego zastosowań. Wiem, że EEG jest używane do pomiaru aktywności elektrycznej mózgu, ale chciałbym poznać dokładniej, do czego konkretnie można go wykorzystać. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje i wskazówki. Dziękuję z góry za Wasze odpowiedzi!
gość
Kiedy rozpocząć rehabilitację po zszyciu nerwu promieniowego
Witam, mój 14 letni syn w wyniku wypadku miał rozległą ranę szarpaną powyżej łokcia. Niestety nerw promieniowy był przecięty. W ciągu kilku godzin wylądował na stole operacyjnym i nerw został zszyty "koniec do końca" (Taki opis na wypisie). Ma czucie w ręce, rusza palcami ale nie może podnieść nadgarstka (ręką zwisająca). Moje pytanie to po jakim czasie od operacji można rozpocząć rehabilitację (fale,prady itp) mająca na celu stymulację unieruchomionych mięśni ręki, reka nadal w szynie gipsowej.
Reklama: