Reklama:

rehabilitacja Kraków (125)

Forum: Rehabilitacja

gość
29-08-2017, 16:01:53

Zawsze też można zamówić rehabilitanta do domu. Do mamy przyjeżdżał Pan z Reha Expert. Zawsze punktualnie, zabiegi przeprowadzał dobrze. Ogólnie na plus, a ceny umiarkowane.
gość
30-08-2017, 14:01:11

Ja osobiście polecam skorzystać z Reha Expert. Dojeżdżają do domu i nie trzeba się nigdzie ruszać, a specjalizują się m.in w rehabilitacji neurologicznej. Mojej przyjaciółce bardzo pomogli. Można też iść do ich gabinetu, ale po co skoro dojeżdzają do domu:)
gość
10-09-2017, 20:04:11

Pewnie, jak dojeżdżają do domu to jest duży komfort i zawsze to lepiej. Ja zaczynam od środy rehabilitację. NA razie też będzie do mnie przychodzić rehabilitant, bo mam problemy z chodzeniem. Zapisałam się na rehabilitację do gabinetu przy Słomczyńskiego z tej grupy G&R. Dam znać po kilku zabiegach jak tam u mnie i jak rehabilitacja :)
gość
30-09-2017, 16:08:21

jak domowa rehabilitacja to najlepiej z reha expert. do dziadka przyjezdza rehabilitant i duzo mu te zabiegi pomagaja. a i zawsze sobie dziadek pogada to tez na plus , bo sie cieszy dodatkowo :D
gość
18-10-2017, 17:06:25

Ja osobiście polecam gabinet rehabilitacyjny Pani Beaty Pruszkowskiej w Wieliczce. Przyjmuje w dogodnych dla chorego godzinach, również wieczorami i w weekendy, ma bardzo dobre podejście do pacjenta, pozatym jest osobą bardzo miłą i sympatyczną. JA choruje na zespół cieśni kanału nadgarstka i rehabilitacja u Pani Beaty przynosi widoczne efekty. Ból zmniejszył się znacząco, poprawiła się ruchliwość ręki i jej możliwości. Polecam wszystkim zainteresowanym
gość
19-10-2017, 13:30:06

Ja chodziłem do pani Beaty Pruszkowskiej. Ma gabinet w Wieliczce i bodaj w Przebieczanach. Potrzebowałem rehabilitacji po zabiegu na kręgosłup. Pani Beata szybko postawiła mnie na nogi, ma bardzo dobre podejście do pacjenta, wie co i kiedy robić, potrafi dobrze doradzić. Ból zaczął ustępować już po drugiej wizycie. Po serii 10 zabiegów praktycznie wróciłem do pełnej sprawności. Polecam osobą z okolic Krakowa
gość
19-10-2017, 13:33:21

Ja również korzystałam z usług pani Beaty Pruszkowskiej, tzn nie ja ale moja mama. Pani rehabilitant dojeżdżała do nas do domu, także sami nie musieliśmy nigdzie jeździć - duże udogodnienie bo mama jest po wylewie i ciężko było by się gdzieś ruszyć. Cena za wizyty była bardzo przystępna, rehabilitacja godna polecenia
gość
01-11-2017, 11:09:49

Do mnie przyjeżdżał rehabilitant z gabinetów G&R-z gabinetu przy Piwnej. Bałam się tak w ciemni wybrać gabinet, bo chciałam mieć pewność, że będzie doświadczony rehabilitant. Dlatego dla swojego spokoju i pewności wybrałam gabinety dr Więcka.
gość
28-12-2017, 21:37:06

Wiadomo, że nie ma co iść w ciemno tylko lepiej wybrać sprawdzony gabinet. Ja chodziłam na rehabilitację do gabinetu na Słomczyńskiego, bo moja koleżanka tam chodziła i mi poelciła. Po serii zabiegów od razu poczułam ulgę, ból minął :)) Ten gabinet tak jak ten na Piwnej też należy do tej grupy G&R.
gość
22-01-2018, 20:25:09

Najlepiej to jechać do Wieliczki. Tam jest świetna fizjoterapeutka. Wierzcie mi, że mam doświadczenie co do gabinetów. "Zwiedziłam" naprawdę wiele. Różnica była żadna, więc szukałam dalej. W końcu za namową znajomych pojechała do Centrum Rehabilitacji do Beaty Pruszkowskiej. Dopiero wtedy dowiedziałam się co znaczy fizjoterapia prowadzona w sposób prawidłowy. Pozytywne efekty przyszły bardzo szybko!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

dobry fizjoterapeuta kraków
Cześć, jestem po operacji kręgosłupa. Chodzę na zabiegi z NFZ, zdaję sobie sprawę, że to za mało. Czy ktoś poleci [url=https://osteohelp.pl/fizjoterapia/] dobrego fizjoterapeutę w Krakowie[/url]?
Odkryj moc rehabilitacji neurologicznej: Odzyskaj niezależność i jakość życia!
Czy jesteś gotowy na uwolnienie niesamowitego potencjału rehabilitacji neurologicznej? Ta przełomowa terapia może całkowicie odmienić Twoje życie, pozwalając Ci odzyskać niezależność i jakość życia. Niezależnie od tego, czy doświadczyłeś udaru, urazowego uszkodzenia mózgu, czy jakiegokolwiek innego schorzenia neurologicznego, rehabilitacja neurologiczna może pomóc Ci przezwyciężyć stojące przed Tobą wyzwania. Z zespołem oddanych profesjonalistów u boku, wyruszysz w spersonalizowaną podróż w kierunku powrotu do zdrowia. Dzięki połączeniu ukierunkowanych ćwiczeń, innowacyjnych technologii i specjalistycznych zabiegów, rehabilitacja neurologiczna pozwoli ci odzyskać kontrolę nad swoim ciałem i umysłem. Nie pozwól, by Twój stan dłużej Cię definiował. Wykorzystaj moc rehabilitacji neurologicznej i odzyskaj niezależność już dziś! https://fizjomed.pro/rehabilitacja-neurologiczna
gość
Badania Alzhaimer
Witam, Babcia mojej żony miała Alzhaimera, teściowa mojej żony ma najprawomocniej Alzhaimera, ale nie da jej się zaciągnąć do lekarza. Wszyscy boją się usłyszeć diagnozy, bo też ma duże problemy z pamięcią. Zona na 46 no i chyba warto, żeby poszła zrobić badania. Tylko teraz pytanie jakie? U lekarza pierwszego kontaktu usłyszała, że nie ma. Ja natomiast w to nie do końca wierzę. Toczymy bój i wymianę zdań od jakiegoś czasu, a czas płynie
gość
Wyniki badan
Na podstawie rezonansu glowy i angiografi glowy katowe zgiecie tetnicy lewej gornej mozdzku, Asymetria tylnych tetnic laczacyh l>p oraz zmian 3×4mm w istocie białej podkorowej i płacie czołowym 2mm co oznaczają i jak wpływają. Mdlalam parę razy raz z drgawkami. Czasem ciężko mi się wysłowić. Nie trafiam w klamki. Boli mnie glowa czesto. Czasem mam wrażenie że mam zachwiania. Czasem jak wstaje z krzesla to mam nogi z waty jakby miało odciąć z zasilanie a potem jak poczekam przestaje tak samo na studiach przy tablicy miałam. Ktoś coś doradzi 4miesiace do wizyty mam.
Reklama: