Reklama:

rehabilitacja Kraków (125)

Forum: Rehabilitacja

gość
29-08-2017, 16:01:53

Zawsze też można zamówić rehabilitanta do domu. Do mamy przyjeżdżał Pan z Reha Expert. Zawsze punktualnie, zabiegi przeprowadzał dobrze. Ogólnie na plus, a ceny umiarkowane.
gość
30-08-2017, 14:01:11

Ja osobiście polecam skorzystać z Reha Expert. Dojeżdżają do domu i nie trzeba się nigdzie ruszać, a specjalizują się m.in w rehabilitacji neurologicznej. Mojej przyjaciółce bardzo pomogli. Można też iść do ich gabinetu, ale po co skoro dojeżdzają do domu:)
gość
10-09-2017, 20:04:11

Pewnie, jak dojeżdżają do domu to jest duży komfort i zawsze to lepiej. Ja zaczynam od środy rehabilitację. NA razie też będzie do mnie przychodzić rehabilitant, bo mam problemy z chodzeniem. Zapisałam się na rehabilitację do gabinetu przy Słomczyńskiego z tej grupy G&R. Dam znać po kilku zabiegach jak tam u mnie i jak rehabilitacja :)
gość
30-09-2017, 16:08:21

jak domowa rehabilitacja to najlepiej z reha expert. do dziadka przyjezdza rehabilitant i duzo mu te zabiegi pomagaja. a i zawsze sobie dziadek pogada to tez na plus , bo sie cieszy dodatkowo :D
gość
18-10-2017, 17:06:25

Ja osobiście polecam gabinet rehabilitacyjny Pani Beaty Pruszkowskiej w Wieliczce. Przyjmuje w dogodnych dla chorego godzinach, również wieczorami i w weekendy, ma bardzo dobre podejście do pacjenta, pozatym jest osobą bardzo miłą i sympatyczną. JA choruje na zespół cieśni kanału nadgarstka i rehabilitacja u Pani Beaty przynosi widoczne efekty. Ból zmniejszył się znacząco, poprawiła się ruchliwość ręki i jej możliwości. Polecam wszystkim zainteresowanym
gość
19-10-2017, 13:30:06

Ja chodziłem do pani Beaty Pruszkowskiej. Ma gabinet w Wieliczce i bodaj w Przebieczanach. Potrzebowałem rehabilitacji po zabiegu na kręgosłup. Pani Beata szybko postawiła mnie na nogi, ma bardzo dobre podejście do pacjenta, wie co i kiedy robić, potrafi dobrze doradzić. Ból zaczął ustępować już po drugiej wizycie. Po serii 10 zabiegów praktycznie wróciłem do pełnej sprawności. Polecam osobą z okolic Krakowa
gość
19-10-2017, 13:33:21

Ja również korzystałam z usług pani Beaty Pruszkowskiej, tzn nie ja ale moja mama. Pani rehabilitant dojeżdżała do nas do domu, także sami nie musieliśmy nigdzie jeździć - duże udogodnienie bo mama jest po wylewie i ciężko było by się gdzieś ruszyć. Cena za wizyty była bardzo przystępna, rehabilitacja godna polecenia
gość
01-11-2017, 11:09:49

Do mnie przyjeżdżał rehabilitant z gabinetów G&R-z gabinetu przy Piwnej. Bałam się tak w ciemni wybrać gabinet, bo chciałam mieć pewność, że będzie doświadczony rehabilitant. Dlatego dla swojego spokoju i pewności wybrałam gabinety dr Więcka.
gość
28-12-2017, 21:37:06

Wiadomo, że nie ma co iść w ciemno tylko lepiej wybrać sprawdzony gabinet. Ja chodziłam na rehabilitację do gabinetu na Słomczyńskiego, bo moja koleżanka tam chodziła i mi poelciła. Po serii zabiegów od razu poczułam ulgę, ból minął :)) Ten gabinet tak jak ten na Piwnej też należy do tej grupy G&R.
gość
22-01-2018, 20:25:09

Najlepiej to jechać do Wieliczki. Tam jest świetna fizjoterapeutka. Wierzcie mi, że mam doświadczenie co do gabinetów. "Zwiedziłam" naprawdę wiele. Różnica była żadna, więc szukałam dalej. W końcu za namową znajomych pojechała do Centrum Rehabilitacji do Beaty Pruszkowskiej. Dopiero wtedy dowiedziałam się co znaczy fizjoterapia prowadzona w sposób prawidłowy. Pozytywne efekty przyszły bardzo szybko!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: