Reklama:

rehabilitacja Kraków (125)

Forum: Rehabilitacja

gość
17-07-2015, 12:28:56

Byłam u nich na dwóch turnusach.
Podejście do pacjenta fachowe. Szybka i skuteczna diagnoza. Intensywna rehabilitacja. Zabiegi wykonywane przez profesjonalistów, Jestem wielką szczęściarą, że na nich trafiłam i naprawdę szczerze polecam. Przemiły personel, nowoczesne wyposażenie, super pokoje, łazienki mają wszystko co potrzeba, żeby móc korzystać z nich samodzielnie.
gość
17-07-2015, 12:30:11

Jak będę mogła jeszcze jakoś pomóc proszę pytać :)
gość
01-09-2015, 11:39:46

Polskie Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej Votum z Krakowa to miejsce które naprawdę działa czasami cuda. Byłem na 3 turnusach i nie mogę na nich powiedzieć złego słowa. Kompetentny i cierpliwy personel. Obserwując pacjentów z boku, widziałem ile pracy i wyrozumiałości trzeba w sobie mieć żeby pracować w takim miejscu. Niektóre osoby, które tam trafiają są nieświadome tego co robią. Przez chorobę czy niedowład tracą kontrolę nad swoim ciałem, są niecierpliwe, nerwowe, często plują na tych fizjoterapeutów...a oni jak gdyby nigdy nic z ogromnym pokładem cierpliwości czynią swoją pracę najlepiej jak potrafią. Naprawdę podziwiam i jednocześnie dziękuję że są jeszcze ludzie z powołaniem. Bo sam nie wiem czy ja bym potrafił tak jak oni. Mimo, że byłem po ciężkim wypadku i potrzebowałem pomocy to nauczyłem się wielkiej pokory do życia.
gość
24-10-2015, 00:14:09

Treść zablokowana przez moderatora

gość
04-11-2015, 07:36:01

Treść zablokowana przez moderatora

gość
23-03-2016, 08:20:31

Miałem okazję poznać panią doktor Wałach przy okazji tapingu. Jak najbardziej polecam. Teraz takich fachowców z wiedzą i dużą praktyką jest mało w tej branży zwłaszcza. Poza tym, pani doktor jest sympatycznym człowiekiem, szybko nawiązuje kontakt z pacjentem.
Początkujący
03-04-2016, 13:37:51

Jeżeli chodzi o Kraków, to nie pomogę. Ale gdyby ktoś potrzebował Wrocław, chętnie polecę kilku specjalistów od rehabilitacji.
http://mini-med.com.pl
gość
20-04-2016, 12:31:51

hej chodzę na rehabilitacje na kolna 2 do ego power lab i jestem bardzo zadowolona pomogli mi w moim problemie . pozdrawiam
gość
19-05-2016, 13:51:00

W Krakowie polecam przychodnię Profemed, całkiem niedawno ją otworzyli, ale byłam wczoraj na konsultacjach i fizjoterapeuty i jestem bardzo zadowolona. Bez kolejek, wiec jak komuś zależy na czasie, to warto się przejść.
gość
05-07-2016, 08:20:01

Ja bardzo często po sezonie narciarskim mam problemy z wyskakującą rzepką, w tym roku wyjątkowo bardzo bolesnej kontuzji doznałam...bałam się że długo się nie pozbieram. Szefowa poleciła mi rehabilitację u pani Magdy Brunagel. Postawiła mnie na nogi według mnie dosyć szybko, bo po niecałych 3 miesiącach mogłam już sprawnie się poruszać.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: