Reklama:

rehabilitacja Kraków (125)

Forum: Rehabilitacja

gość
19-08-2014, 21:23:52

No dla mnie okej jest Andmax :) dojezdzaja do domu na terenie Krakowa, co jest duzym plusem zwłaszcza przy dużych urazach! a cenowo nie zdzieraja :)
Tomek
gość
21-08-2014, 17:13:06

No co do Andmaxu to jeszcze mają jeden plus: wizyty domowe. A to jest bardzo ważne, zwłaszcza jak masz nogę niesprawną. Pozdrawiam, Majka
gość
22-08-2014, 15:49:39

Ja chodziłam również do Andmaxu z dziewczynami, i polecam :) sensowne ceny, a rehabilitacja skuteczna :)
gość
14-10-2014, 17:12:07

Polecam w hucie gabinet rehabilitacji u Pana Marcina. Blisko petli 128.
Indywidualne podejcie i cenowo super.
Po 3 wizytach wreszcie przestaly bilec mnie pkecy.
A to do niego telefon:
607 100 093
Marcin Zajac
gość
22-10-2014, 15:29:52

Ja polecam Fizjoter na 29 listopada, trafiłam przypadkiem, ale już po pierwszej wizycie z moją szyją, było lepiej! Polecam fizjoter.pro
gość
12-03-2015, 08:37:38

Polecam też http://www.fizjotrener.com Bardzo dobra rehabilitantka/fizjoterapeutka.
gość
15-04-2015, 15:39:05

Polecam http://www.neurokinesis.pl/
gość
16-04-2015, 12:35:09

Zdecydowanie gabinety dra Więcka - ja chodziłam z moją małą do doktor Małgorzaty (gabinet na Białym Prądniku).
gość
01-07-2015, 10:58:11

Rekomenduje www.pcrf.pl. Fachowa i kompleksowa pomoc.
gość
16-07-2015, 11:03:51

Gość 2015-07-01 12:58:11
Rekomenduje www.pcrf.pl. Fachowa i kompleksowa pomoc.
Czy możesz napisać o nich coś więcej? Na stronie już byłam, a teraz szukam wszlekich informacji, których mogą mi udzielić wyleczeni pacjenci. W samym ośrodku wiadomo, że nie powiedzą, że są nieskuteczni, o tym zaświadczyć mogą tylko ludzie, którzy byli tam na rehabilitacji. To prywatna placówka, więc chciałabym wiedzieć czy dobrze wydam swoje pieniądze. Byłaś/łeś u nich?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ultradźwięki a padaczka
Moja mama ma padaczkę, w tej chwili jest w remisji. Dostała skierowanie na zabiegi na kręgosłup. Wśród nich znajdują się ultradźwięki. Czy padaczka jest przeciwwskazaniem do wykonania takich zabiegów?
gość
kup prawdziwy polski paszport
Buy Original Latvian Passport Online Buy Polish Passport Buy real Austrian ID card online Buy Real Portuguese ID card Online Buy real Spanish ID card Online Buy Real Spanish Passport Buy Real Turkish Drivers license online Buy Real UK passport online Buy registered Italian drivers license Buy registered Italian drivers license Buy Romanian drivers license Online Buy Serbian drivers license 2023 Buy Spanish drivers license online Buy Swedish drivers license registered in Transportstyrelsen Buy Switzerland drivers license 2023
Neuropsychologiczne badanie pamięci
Witam czy był ktoś na takim neuropsychologicznym badaniu pamięci? Jak to dokładnie wygląda i co tam się robi? Kto się tym zajmuje?
gość
Ból kończyny lewej podczas dłuższego chodzenia
Cześć, Chciałbym zapytać na forum czy ktoś z Was zetknął się z podobnym przypadkiem lub sam miał takie objawy jak ja. Mam 36 lat, a problem zaobserwowałem 3 m-ce temu. Zauważyłem, że podczas dłuższego spaceru (wyjście do sklepu) pojawia się u mnie ból śródstopia i/lub bólem w stawie skokowym. W międzyczasie zrobiłem kilka badań jak - USG stawu skokowego, USG biodra, RTG odcinka lędźwiowego, MRI odcinka lędźwiowego, badania krwi, OB, CRP. Na zdjęciu USG stawu skokowego nic nie wykryto. Na zdjęciu USG biodra wykryto pewne zmiany zwyrodnieniowe, ale ortopeda stwierdził, że nie są one źródłem bólu, W badaniu MRI wyszło, że mam wypukliny(nie mylić z przepuklinami) w odcinkach L4/L5 i modelują one nerwy. Problem w tym, że nie odczuwam bólu pleców w odcinku lędźwiowym i regularnie ćwiczę mięśnie brzucha i pleców. Test Mackiewicza wychodzi negatywnie. Aktualnie ból pojawia się raz w stawie skokowym lub śródstopiu, aby następnie wystąpić również w biodrze i pośladku. Ból biodra ma charakter ściskanych mięśni jakby pod wpływem chodzenia nienaturalnie się one napinały. Ból pośladka jest podobny. Natomiast ból śródstopia/stawu skokowego to ból pulsujący jakby ktoś nad kostką zacisnął pętelkę i przez chwilę nie było dopływu krwi do stopy. W międzyczasie chodziłem na masaże bolącej nogi i pleców - łącznie 8 zabiegów, teraz praktykuję elektroterapię, ultradzwięki i krioterapię. Jednak nigdy nie przyniosły one ostatecznej poprawy, zawsze jest to chwilowa - jednodniowa lub kilkugodzinna ulga w bólu. Proszę o opinię i dzielenie się swoimi spostrzeżeniami, a nóz może któraś będzie właściwa.
Reklama: