Reklama:

Przeszywający ból ramienia i barku (36)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
21-11-2017, 18:07:59

Witam Tez miałem taki bol tabletki maści i inne specyfiki nie dawały rezultatu ale po blokadzie miałem spokój na jakieś 3 lata od bólu Ale znowu się odezwało i pewnie skorzystam z tego sposobu żeby nie mieć tego dyskomfortu i bólu podczas unoszenia ręki (pracuje na składzie budowlanym ) wiek 40 + Mam pytanie do was czy to jest tak ze czym więcej się będzie brało tych blokad będą one coraz mniej skuteczne czy są tez jakieś inne metody ?? pozdrawiam
gość
03-04-2018, 00:45:00

Taki silny, promieniujący do ramienia, barku i łopatki ból, może być również wywołany przez zmiany zwyrodnieniowe albo przeciążeniowe rotatorów.
gość
15-07-2018, 19:11:52

Choruję na boreliozę. Mam identyczne objawy. Torbiele mogą być cystami, w których ukrywa się bakteria borelia. Ból odchodzi i wraca, żaden leki nie działają. Lekarze nie potrafią diagnozować boreliozy. Sugeruje zrobić test Western Blot i znaleźć dobrego zakaźnika
gość
15-07-2018, 19:18:25

BORELIOZA! To może być odpowiedz. Lekarze ignorują te chorobę, bo co mieli by leczyć jeśli choroby takie jak SM, Alzheimer, stwardnienie zanikowe boczne czy RZS okazuje się być borelioza. Po zastosowaniu właściwego leczenia boreliozy objawy mogą ustąpić bez leczenia neurologicznego. Sprawdzajcie, badajcie boreliozę.
Początkująca
09-12-2018, 14:18:24

Nie ma sensu gdybać, tylko warto wybrać się na konsultację do dobrego rehabilitanta. Ja chodzę regularnie do OpenMedical w Krakowie i czuję się z każdą wizytą zdecydowanie lepiej. Mam większą możliwość ruchu w barku, a było już kiepsko.
Początkujący
23-11-2021, 16:28:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: