Reklama:

Przeszywający ból ramienia i barku (36)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
03-07-2015, 08:15:27

To musi być od kręgosłupa ból. Idź do specjalisty.
http://biokur.pl/lakiery-hybrydowe-estetiq-c-27_28.html
Początkująca
18-04-2016, 12:02:57

Polecam skontultować ten przypadek z jakimś dobrym ortopedą. Ja jestem po zastrzykach Orthokine i na mój uraz barku pomogły w 100%. Poszukaj w internecie albo u lekarza, który wykonywał mój zabieg - doktora Paradowskiego http://www.sport-med.pl
gość
24-07-2017, 08:38:45

Po zdjęciu gipsu stosowałem kompres Flex od Sanity na łokieć. Musiałem rozluźniać strefę wokół łokcia, bo ręka się do końca nie prostowała. Zalecił mi to nawet ortopeda. Chodziłem w międzyczasie na rehabilitację, takie prądy mi zakładano na łokieć. Z kompresem i rehabilitacją doszedłem do 100% wyprostowania, jak przed złamaniem. Warto systematycznie przykładać ciepły kompres, bo czuć rzeczywiście działanie. Duży plus, że mieli praktycznie wszystkie rozmiary tych kompresów. Z tego powodu głównie polecam.
gość
17-08-2017, 10:12:04

Ostatnio się przekonałam do terapii ciepło/zimno. Ma multum zastosowań. Do takich okładów używam kompresów żelowych FLEX, zdają egzamin, można je na ciepło zrobić w parę chwil w mikrofali.
gość
18-08-2017, 12:11:48

żelowy FLEX dla każdej lodówki
gość
22-08-2017, 13:44:54

Gość 2017-07-24 10:38:45
Po zdjęciu gipsu stosowałem kompres Flex od Sanity na łokieć. Musiałem rozluźniać strefę wokół łokcia, bo ręka się do końca nie prostowała. Zalecił mi to nawet ortopeda. Chodziłem w międzyczasie na rehabilitację, takie prądy mi zakładano na łokieć. Z kompresem i rehabilitacją doszedłem do 100% wyprostowania, jak przed złamaniem. Warto systematycznie przykładać ciepły kompres, bo czuć rzeczywiście działanie. Duży plus, że mieli praktycznie wszystkie rozmiary tych kompresów. Z tego powodu głównie polecam.
gość
13-09-2017, 06:04:52

agaaaaa77 2016-04-18 14:02:57
Polecam skontultować ten przypadek z jakimś dobrym ortopedą. Ja jestem po zastrzykach Orthokine i na mój uraz barku pomogły w 100%. Poszukaj w internecie albo u lekarza, który wykonywał mój zabieg - doktora Paradowskiego http://www.sport-med.pl
gość
13-09-2017, 06:12:33

Witam serdecznie.. Chce opisac mój przypadek bol prawej lopadki i prawej reki...Bł taki jak Pani pisze brałam zastrzyki tabletki i nicioraz mascie smarowanie.Nic nie pomogło.Pojechałam na nastawienie kregosłupa.Okazało sie ze wyskoczone były 4 kregi. Pani po nastawieniu kazała 2x dziennie smarowac mascia zywokostowa....... Troche jakby mniej bolało juz przespie cała noc,ale ten olerny boj pojawia sie i znika . Wczoraj byłam na drugim ostrzyku w bark ,ale moja Pani doktór nic nie powiedziała czy jeszcze poboli czy mam udac sie do innego lekarza. teraz czytam wzystkie fora i tez analizuje moj przypadek. Moze te zastrzyki o których Pani pisze i mnie by bomogły. Prosze dac mi znac jesli znajdzie Pani chwilke wolnego czasu.Czekam na odpowiedz...
gość
13-09-2017, 07:51:38

blokady stawów nic nie dają, zmiana trybu życia i cierpliwość oraz kontrola kręgosłupa
gość
25-10-2017, 09:47:23

czy skierowanie na rezonans może wydać lekarz rodzinny a nie tylko specjalista??

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Parkonson
Witam czy ktoś poleca dobrego neurologa z Katowic albo z Warszawy od Parkinsona drżenie lewej ręki Proszę jak ktoś już był i poleca Dziękuję❤️ Gosia
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Ucisk w głowie, co to może być?
Jestem mężczyzną, mam 26 lat i od jakiegoś czasu odczuwam dolegliwości w lewej części głowy. Odczuwam je w zasadzie cały czas, raz mocniej, raz słabiej. Na szyi z tyłu po lewej stronie mam guzki, które zmieniają swój rozmiar. Lekarz rodzinny mówi, że to mogą być mięśniowe zgrubienia od złej pozycji, ale... mam szumy uszne właśnie promieniujące jakby od tej szyi na głowę, szczególnie przy odchylaniu głowy w prawo. Odczuwam ucisk w głowie z lewej strony, w skroni i na czubku głowy, a także w oku (okulary, większa wada wzroku w lewym oku). Słyszę czasem pukanie w lewym uchu, takie pulsowanie. Ból głowy nasila się czasem przy nachyleniu, niekiedy odczuwam takie ukłucie lub uczucie ciepła bez zmiany pozycji. Zdarza się też mgła mózgowa. Badania krwi, moczu, ciśnienie, EKG, echo serca, tętnic szyjnych, badania okulistyczne - wszystko w normie. Lekarz rodzinny nie widzi powodu do skierowania do neurologa, twierdzi, że to problemy związane z przeciążeniem kręgosłupa - mam pracę głównie siedzącą. Czy to może być tętniak? Mam też problemy stomatologiczne, czy to może być od tego?
Reklama: