Witam wszystkich.Co do postu zwdnia 27.10.2017r. z godz.17:52:02 to mam pytanie?,dlaczego uważasz że ja dając jakieś rady Callisto to uważam że to napewno jest padacza?Tu jesteś w błędzie,ja w swoim poscie rozważm różne opcje,a między innymi takie co można by było jeszcze zrobić jak okazałoby się że to jednak jest padaczka.Próbuje każdemu doradzić co można jeszcze zrobić jak opinia bedzie inna niż jakiej oczekujemy.Dlatego ja szukając u siebie pomocy szukałem różnych opinii czy to padaczka czy nie,aż trafiłem na badanie EEG VIDEO które też określa czy to padaczka czy nie.Ja dałem propozycje,że jeśli te badanie wyjdzie inne niż Callisto oczekuje to że jest możliwość zrobienia takiego badania aby określić czy to padaczka czy nie.A nie wmawiać komuś że to napewno ktoś ma padaczkę.Próbuje pomóc każdemu kto szuka jakiejś odpowiedzi której poszukuje na temat padaczki.A ja jak miałem z jakąś sytuacją do czynienia na swoim przykładzie lub słyszałem jak można komuś pomóc to mu poprostu o tym mówię,a to że inne osoby inaczej rozumują to oczym ja pisze to ja na to nie mam już wpływu.Ja pomogę każdemu kto potrzebuje pomocy bez względu na to czy ma padaczkę czy nie.Jak jestem w stanie komuś pomóc w miarę swoich możliwości to mu poprostu pomagam.Arek.