Reklama:

Poznajmy się (581)

Forum: Padaczka

gość
26-09-2017, 06:23:04

Callisto, myśl, że to nie padaczka. Nie nakręcaj się. Może jako dziecko miałaś ataki, ale pewnie z tego już wyrosłas, tak często się zdarza. Teraz to jest nerwica, leki też mogą wywoływać ataki. Słuchaj lekarza i myśl pozytywnie. Już w sobotę neuropsycholog. Wszystko się ułoży. Nigdy nie porównuj swojego pezypadku z innymi, każdy jest inny. Życzę Ci, zebys jak najszybciej odstawila leki, myślę, że wtedy i ataki się skończą. Nadal bierzesz konska dawkę. Napisz po wizycie w sobotę
Początkująca
26-09-2017, 07:16:04

Zastanawiam się też nad tym czy nadmiar snu moze miec tu negatywny wpływ . Leki które biore kładą mnie spać np . 8 rano i pół godziny pózniej śpie gdzieś ok do 11ej . Wieczorem o 20ej jestem już w łóżku a min. 2 a 3 w nocy codziennie się budzę i męcze się by ponownie zasnąć. Następnie ok godziny 4 lub 5ej mam zazwyczaj atak . Macie coś podobnego ?
gość
26-09-2017, 15:53:44

Callisto z tego co piszesz to masz ataki złożone.Tak jak wcześniej pisałem,są to ataki różne.Nie ma jednego rodzaju ataków tak to opisujesz w swoim poście.U mnie jest tak samo jak i u ciebie.Callisto jak masz jakieś adresy neuropsychologów,lub innych klinik,fundacji,stowarzyszeń którzy pomagają ludziom chorym na padaczke.Będę ci bardzo wdzięczny za każdą informacje.Jak chcesz to możesz pisać do mnie na E-mail(arekfilip-1978@wp.pl).Jak masz jakieś adresy to najlepiej jakby były z woj.Warmińsko-mazurskiego,lub najbliżej tego województwa.Będę ci wdzięczny za wszystkie adresy jakie mi podasz.Jak chcesz to możesz też ze mną sobie pogadać przez E-maila.Arek.
gość
27-09-2017, 07:43:30

Sandro, Aldono i Tomku a co u Was?? Napiszcie cos. Marzena
gość
27-09-2017, 18:32:51

Callisto, czy możesz napisać jak nazywa się ten neuropsycholog do ktorego jedziesz i w jakim mieście przyjmuje. U mnie też podejrzewają ataki na tle psychogennym. Pomóż, proszę
Początkująca
27-09-2017, 19:45:44

Treść zablokowana przez moderatora

gość
27-09-2017, 19:55:48

Dziękuję, a na czym polega badanie?
Początkująca
27-09-2017, 20:04:11

Nic jeszcze nie wiem ale coś wspominała o testach
gość
27-09-2017, 20:21:57

Aha, napisz proszę jak będziesz po wizycie w sobotę. Może też umówię wizytę. Jestem zalamana
gość
27-09-2017, 21:07:03

Callisto wczoraj pisałem posta o godzinie 17:53:44.Proszę napisz czy masz jakieś informacje o którch wspiminalem w swoim poście.Są mi bardzo potrzebne bo będę składał dokumenty na grupę o ustalenie stopnia niepełnosprawności,i mam czas do końca roku a muszę zebrać jak najwięcej dokumentów.Proszę odezwij się i napisz coś.PROSZĘ !!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: