hejka tez chorowalam ma zapalenie opon mozgowych i mozdzku spalam trzy tyg ale wyszlam z tego mam teraz dziecko juz ma 17 lat drugi raz zostalam kierownikiem 10 lat temu zdalam prawko i nauczylam sie jezyka obcego a lekarze nie dawali mi szans
Gość 2013-10-29 22:11:21
I Ja również przeszłam zapalenie opon mózgowych :( niestety... Było to 23 lata temu kiedy miałam 7 lat... nie wiem czy było to wirusowe czy bakteryjne... Pamiętam tą chorobę, pobyt w szpitalu ale nie o to chodzi. Mama mówiła mi, że w trakcie choroby nie potrafiłam odpowiadać na proste zadane pytania np. ile jest 2+2? gdzie mieszkam? ile mam lat? w sumie jakoś specjalnych problemów z nauką nie miałam po tej chorobie ale bardzo się zmieniłam emocjonalnie. często płakałam bez powodu, byłam strasznie znerwicowana, szybko się denerwowałam, łatwo było mnie wyprowadzić z równowagi. Mam to do dnia dzisiejszego jetem po prostu FURIATKĄ... odbija się to na mojej rodzinie :( Proszę o opinie czy ktoś po przebyciu również tej choroby ma problem podobny do mojego? Będę wdzięczna za każdą opinie bo naprawdę sobie nie radzę :(
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.