Reklama:

pomyłka, co ja tutaj robię !? (86)

Forum: Padaczka

gość
03-06-2013, 20:00:00

No na dzień dobry trochę się przestraszyłam ... Naprawdę miałam ostatnio gorszy okres ale już jest lepiej , miło że mnie zapraszacie ... nie mam tak naprawdę z kim porozmawiać o chorobie , rozmowa z osobą która nie ma epi to nie to samo. Fajnie wiedzieć że nie jest się samej z tym wszystkim . Choroba wpływa na każdą część życia, nawet po 10 latach nie potrafię się z nią pogodzić. Mam wrażenie że ciągle walczę i przegrywam . Muszę sięgnąć dna żeby wyjść na prostą i tak jest prawie po każdym ataku a to czyli raz na miesiąc czy dwa
gość
03-06-2013, 20:20:15

Jesli ja dlatego ze jestem z psychiatrii wadze Wam tu na neurologii,mimo ze mi sie fajnie z Renia rozmawia,to ja rowniez zglaszam protest!Anna nie 28 z epilepsja nalezy do was,do neurologii a jest na psychiatriii.Wezcie ja sobie ,ona ze swoja choroba tu podlega i ja sobie wychowujcie!ja nic nie jestem w stanie zdzialac,przykro mi bardzo!
VIP
03-06-2013, 20:25:08

Ewa wiesz że nie28 nie da się już wychować, już wielu próbowało.
Ona do nikogo nie należy, to nawet Ty ją bardziej rozumiesz, bo inni nie mogą, ja też często nie wiem o co jej chodzi.
Mruska miło, że jesteś.
gość
03-06-2013, 20:27:55

Reniu,litości,proszę!ja nie mogę bo nie dam rady wziąc na siebie odpowiedzialności za wychowywanie Anny!
VIP
03-06-2013, 20:32:05

Rozumiem Cię doskonale, tu by sie przydał fachowiec.
Wiesz przecież sama doskonale, jaka to ciężka praca nad samym sobą.
Może nie28 zrozumie, że potrzebuje pomocy, bo to zaważy na calym jej życiu.
gość
03-06-2013, 20:36:15

Żeby tylko chciala korzystać z fachowej pomocy,tak to racja,musi byc to osoba,ktora ma u niej autorytet,a ona musi chciec sie zmienić,kazdy dojrzaly czlowiek jak nie wie jak to szuka pomocy,a niedojrzaly tkwi w błędach i nie wie o co wszystkim chodzi,co jest nie tak.
gość
03-06-2013, 20:38:57

ewalchim 2013-06-03 21:08:39 Pewnie i mi się oberwie ,i zasłuże sobie na gniew i obrazę Anny,ze to o niej z Toba Renia pisze.nawet myślę,ze ten minus od gościa,to od niej.
Ten minus jest nie ode mnie. Nie było mnie przez jakiś czas i znów czytanie negatywne na swój temat.
Pora odejścia. Żegnajcie.
gość
03-06-2013, 20:39:00

ewalchim 2013-06-03 21:08:39 Pewnie i mi się oberwie ,i zasłuże sobie na gniew i obrazę Anny,ze to o niej z Toba Renia pisze.nawet myślę,ze ten minus od gościa,to od niej.
Ten minus jest nie ode mnie. Nie było mnie przez jakiś czas i znów czytanie negatywne na swój temat.
Pora odejścia. Żegnajcie.
gość
03-06-2013, 20:45:45

Pora odejścia?żegnajcie?ja nie wiem jak ja mam to zrozumieć???to ze rozmowa byla jak pomoc w pracy nad sobą Annie,jakie to znowu negatywy???juz nawet ja ja niie rozumiem,widze ze sie na mnie obrazila.
gość
03-06-2013, 20:54:16

Ewo ja Ci nie dałam minusa, zrozum to.
Chce odejść z portalu. Dla dobra wszystkich. Nie chcę znosić obelg i złośliwości wiadomych osób.
To nie była pomoc o której wspomniane było. To były uwagi, które podkreślały moją negatywną stronę.
Nikt nie chciał mnie poznać od pozytywnej strony.
Gościu gwiazda Nie 28 odchodzi. Żegnaj.Nie będziesz już mnie obrażać słowami negatywnymi nigdy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: