Reklama:

pomyłka, co ja tutaj robię !? (86)

Forum: Padaczka

gość
03-06-2013, 19:08:39

Pewnie i mi się oberwie ,i zasłuże sobie na gniew i obrazę Anny,ze to o niej z Toba Renia pisze.nawet myślę,ze ten minus od gościa,to od niej.
gość
03-06-2013, 19:09:54

mare
Coraz bardziej niesympatycznie sie tu robi, szkoda kiedyś to było fajne forum
I będzie fajne Reniu jak damy już temu wszystkiemu spokój i skończymy rozmawiać na temat tej osóbki, bo ostatnie 2 dni to nic, tylko temat "forumowej gwiazdy i maskotki".
Myślę, że milczenie na jej temat i całkowita obojętność wobec niej więcej dadzą niż roztrząsanie tematu.
Świata i tak nie naprawimy, ani nie wychowamy dorosłej kobiety, niech wyciągnie wnioski z tej kolejnej lekcji i popracuje nad sobą.
Dajmy już spokój
Szkoda tylko nowej forowiczki, która uprzedziła się do forum i nie znalazła tu wspólnego języka
gość
03-06-2013, 19:11:43

Reniu,ja nic na siłe nie jestem w stanie zrobić,nawet jakbym chciala bo widze taka potrzebę.Do pracy nad sobą też trzeba dojrzeć,żeby chcieć się zmienić.
VIP
03-06-2013, 19:21:53

ewalchim 2013-06-03 21:08:39 Pewnie i mi się oberwie ,i zasłuże sobie na gniew i obrazę Anny,ze to o niej z Toba Renia pisze.nawet myślę,ze ten minus od gościa,to od niej.
Ależ czemu, dlatego że chciałabyś jej pomóc, to by się miało obrócić przeciwko Tobie.
Ale masz rację, sztuką jest się przyznać do tego, że człowiek potrzebuje pomocy psychologa, psychiatry, ale jeśli to ma pomóc to nie28 powinna jak najbardziej skorzystać.
Zresztą ja znam wielu psychiatrów, to bardzo sympatyczni ludzie......bardzo często mam z nimi kontakt.
gość
03-06-2013, 19:23:12

Temat potem wątku bierze sie sam z siebie:Dlaczego jesteśmy przez innych odrzucani? pyta Anna.Ja mialam mozliwosc napisac ,ze ze powodu mojej choroby.Zapraszam tam Was Ciebie Reniu,i Gosci.Ty Reniu mądrze i zyczliwie doradzasz
VIP
03-06-2013, 19:25:55

Gościu masz rację.
Ja jednak, ze swojej strony chciałabym przeprosić Mruske, nie gniewaj się, tu czasem tak bywa, ale można też porozmawiać, więc wróć proszę
gość
03-06-2013, 19:29:03

Tak,zgadzam sie z Tobą,moj lekarz od psychoterapii to moj największy przyjaciel,i to wcale nie w prywatnym gabinecie,on ma zawsze dla mnie czas bezplatnie w pracy,musze sie tylko zapowiedziec telefonicznie.A bez tego tez moge przyjśc,bo wiem ze on będzie sie cieszyl kazdym moim nawet drobnym sukcesem,wysłucha,życzliwie doradzi,nawet diete specjalna dla mnie znalazl w necie i dostalam jak stosowac,a nie musial przeciez,niby co mu zalezy czy mam nadwage ,czy nie?
gość
03-06-2013, 19:38:09

Tak Mruska,wracaj do nas na forum!
Na razie odchodzi z forum Alicja,ale czy ustaną konflikty?
gość
03-06-2013, 19:45:50

Alicja nigdzie nie odchodzi , sluzy tutaj fachowa pomoca juz 3 lata , niby dlaczego osoby z psychiatrii wchodza na watek epilepsja , po to by bronic zadymiarke?
Piszcie na swojej plotkarskiej herbacie o pieskach , nic tu po was .
Alicja jest potrzebna gdyz zna temat epilepsji , ona sluzy pomoca .
gość
03-06-2013, 19:51:53

A dlaczego gosciu mnie przepedzasz,że sobie z Renia rozmawiam?ja wcale nie bronie zadymiarki,ale czuje sie bezradna,życie i ludzie ją pokory nauczą,bo tak sie funkcjonowac nie da.Usiluje Reni to wytlumaczyc,Anka i tak ciagle obrywa za swoje zachowanie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: