Reklama:

pomyłka, co ja tutaj robię !? (86)

Forum: Padaczka

gość
03-06-2013, 14:38:14

Witam wszystkich myślałam, że popiszę tu sobie na temat mojej choroby i ogólnie o życiu ale chyba się pomyliłam.
Interesują Was jakieś błędy , wytykacie je sobie, atmosfera nie bardzo mi się podoba - naprawdę są ciekawsze tematy...
Pozdrawiam gorąco
gość
03-06-2013, 14:52:49

Mruska, nie pomyliłaś się, rozpoczęłaś właściwie i w dobrym miejscu.
Z przykrością muszę stwierdzić, że nie28, nie potrafi współpracować z zespołem.
Po wielu jej wypowiedziach odniosłam wrażenie, ze przyczyną jej choroby nie jest epilepsja, na temat epilepsji praktycznie nic nie wie.
To jest osoba problemowa, miała już dwa ostrzeżenia, trzecie wiąże się z usunięciem z forum.
Nikt nie chce tego, aby ja usuwano, ale epilepsja jest poważnym tematem i nie można pisać bzdur.
Ja już postanowiłam, na temat epilepsji nie będę się wypowiadać, chociaż z tą chorobą mam 23 letnie doświadczenie.
I jeszcze jedno jak zauważyłaś, ostatnie zdanie musi należeć do nie28. Taki charakter, mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni.
Alicja
gość
03-06-2013, 15:47:53

Alicjo znów zaczynasz?
Mare przynajmniej jakoś próbuje tą atmosferę naprawić.
Mruska wiesz Alicja szuka zemsty i chce się na mnie zemścić. Alicjo to,że masz doświadczenie to nie musisz mnie stale krytykować. Staram się wykazać wiedzą z innych tematów nie tylko z epilepsją. Portal służy każdemu.
Alicjo nikt nie broni Ci się udzielać, ale dlaczego Ty mnie tak nienawidzisz. Chcesz aby mnie nie było, jasno dajesz to do zrozumienia.
gość
03-06-2013, 17:08:17

Aniu,mam info od Reni,że Alicja odchodzi z forum,i Ty tez to czytałaś ,bo odpisałaś.Kobietki kochane,po co kłótnia na pożegnanie?Niech każda ma chociaż dobre wspomnienia na koniec.
gość
03-06-2013, 17:32:12

Przykre jest to,że nowa osoba Mruska,się tylko do pisania tutaj zraziła
VIP
03-06-2013, 18:10:14

Ewa, ale do nie28, musi należeć ostatnie słowo.
To już się nigdy nie zmieni.
Jaka zemsta , jaka nienawiść ?
O czym ona pisze ?
Tu już chyba nigdy nie będzie spokoju
gość
03-06-2013, 18:36:09

Reniu,ja miałam również w ramach pracy nad moim charakterem psychoterapię behawioralno-poznawcza,i moj lekarz jak z początku okreslil mnie typem bojownika nadstawiającym różki,udzielal mi lekcji życiowej pokory,że lepiej na tym wyjdę bo :"pokorne ciele dwie matki ssie''.
Ania też jest typem bojownika co widać ,ale to jej sie nie opłaca,o nie!potem jest rozżalona,rozgoryczona na wszystkich,ech,.
VIP
03-06-2013, 18:43:53

Ale wiesz ile razy Ala wyciągała do niej rękę, chciała pomóc, to ona zawsze opatrznie to odbierała, nie można nic napisać pod jej adresem, bo zaraz jesteś oskarżana, że się jej czepiasz, obrażasz, a ona zawsze ofiarę z siebie robi.
Jak tak można, jesteśmy dorośli.......
Coraz bardziej niesympatycznie sie tu robi, szkoda kiedyś to było fajne forum
gość
03-06-2013, 18:53:43

Nie jest widocznie na tyle dojrzala zeby zrozumiec ze bycie bojownikiem sie nie oplaca w zyciu.Ja wiem jaka jest Anna,niejedną godzinę żesmy przegadały na skypie czy przez telefon i potrafi sie złościc równo na wszystkich wkoło a potem rozpacza nad sobą.Mowilam jej kiedyś,ze bardziej zachowuje sie jak dziecko,niz dojrzala psychicznie i emocjonalnie kobieta.Ktoś by się przydał,kto by jej pomogł tak jak mi popracowac nad soba.
VIP
03-06-2013, 19:05:38

Ewo dobrze to ujęłaś, Ty ją znasz lepiej i wiesz co piszesz, może faktycznie mogłabyś ją gdzieś pokierować, pomóc jej, aby zechciała pomóc sobie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: