Reklama:

Po porodzie - czy to anemia?zaburzenia błędnika?czy co? (34)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2016, 16:18:12

Gość 2007-02-22 21:04:00
Witam, u mnie podobnie. 4 m-ce po porodzie silne zawroty wirowe wraz z wymiotami. Co sie okazalo-mam uszkodzony blednik. Przez pol roku straszono mnie SM, ktore objawia sie czesto do pol roku po porodzie. Dzis dowiedzialam sie ze to nie SM> Coz z tego, wciaz mam jeszcze zaburzenia widzenie-wiedzenie przez mgle. Szereg badan za soba i zadnych wynikow. Co to jest?
Proszę napisz jak to sie zakończyło , u mnie jest podobnie
gość
06-12-2016, 19:10:18

a czy ten błędnik to jest potwierdzony jakimś badaniem, czy to też tylko przypuszczenie, jeżeli nikt nie znalazł w wynikach problemu to po prostu nikt dobrze cię nie zbadał, bo uszkodzenie jesgt
gość
01-12-2017, 10:25:14

Mam podobne objawy i u mnie zdjagnozowano tężyczkę czyli braki wapnia, magnezu i Wit D. Do tego mam.bardO niskie ciśnienie.
gość
29-07-2022, 09:37:51

Jestem 3 miesiące po cc ciągle bole głowy zawroty szum w uszach słabo mi czasem co yo może być ze szpitala wyszłam z morfologia 8 nie robiłam jeszcze badań w kręgosłup byłam znieczulana miałam 3 razy cc przy trzeciej tak się dzieje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wylew podpajęczynówkowy
Witam piszę bo już tracę nadzieję. Mój tata trafił do szpitala 6 dni temu , okazało się że to wylew podpajeczynkowy , obecnie jest w śpiączce na całe szczęście stan stabilny ale wciąż poważny . Nie oddycha samodzielnie, wykryli u niego genetyczną przypadłość malformacji naczyniowej wiem że na forum za pewne odpowiedzi nie uzyskam i muszę uzbierać się w cierpliwość jednak szukam jakiejkolwiek informacji która sprawi że zacznę wierzyć że wszystko będzie dobrze. Wiem , to bardzo ciężka przypadłość , tata ma 61 lat całe życie żył pracą aż do momentu wylewu . Pomoc na szczęście przyjechała bardzo szybko bo w ciągu godziny tata już był w szpitalu pod opieką . Jutro ma wynik badania szczerze nie pamiętam jakiego bo zbyt dużo informacji i stresu w ostatnich dniach . Cały czas drenowany , lekarze mówią że krwi jest niewiele , więcej płynu rdzeniowego. Błagam Was czy ktoś już kiedyś znał taki przypadek??? :
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: