Bardzo proszę o pomoc.
Witam serdecznie. Jestem tu nowa.
Mam pytanie. 4 miesiace temu urodzilam pierwsze dziecko. Ciąże znosilam fatalnie, 9 miesiecy wymiotowalam, zawroty glowy itp, ogolnie cala ciaza leząca, ostatni miesiac w szpitalu ze wzgledu na mala ilosc wod plodowych. Niestety do tej pory po porodzie czuje sie zle. Tzn po wizycie u ginekologa niby wszystko ok, ale do tej pory mam zawroty glowy dosc silne, czasami wymiotuje, szczegolnie rano mam mdlosci. Zauwazylam ze wymioty przewaznie wystepuje kolo 3-4 nad ranem a pozniej kolo 8-9 rano w dniu poprzedzajacym miesiaczke lub pierwszej nocy kiedy ją mam. Miesiaczek mialam juz chyba z 10, doslownie co kilka, kilkanascie dni, ale moj ginekolog stwierdzil ze przy karmieniu piersia moze tak byc. Tylko skad te wymioty???On stwirdzil ze to moze cos z błędnikiem sie zrobilo. Ale jakos takie info mi nie wystarcza. Dodam, ze tez samo karmienie piersia nie jest dla mnie zbyt przyjemne, poniewaz wywoluje u mnie nasilenie sie mdlosci. Ogolnie rowniez bardzo szybko sie męcze, nawet spacer z dzieciem trwajacy ok 20 minut powoduje zawroty glowy. Spaceruje oczywiscie dluzej, najwyzej zwaniam tempo a jak juz nie moge to gdzies sobie siadam! Ale przeciez tak nie moze byc? Czy ja cale zycie bede miala mdlosci, zawroty glowy i wymioty? Błagam, pomozcie, co to moze byc??Achaaa.dzis na wlasna reke zrobilam wszystkie mozliwe badania krwi i moczu ale nie mam jeszcze wynikow. Prosze o info, czy ktos tak mial lub wie co to moze byc? Aaa mam tez caly czas bole glowy, nie mocne ale są i problemy z jedzeniem, tzn mdli mnie bardzo, mam dni kiedy moge zjesc normalnie ale przewaznie zmuszam sie, bo po kilku kęsach wszystko stoi mi w gardle.
Mam juz tez wyniki badan. Ogólnie są dobre, poza normą sa tylko : mpv- za małe, plt sporo przekroczone (mam 450, norma do 350), rdw za duzo, mcv troche za mało, malo kreatyniny, i za wysoki GPT- norma jest 0-41, ja mam 51. Czy ktos mi moze cos na ten temat powiedziec???