Reklama:

Padaczka u 5 latka (88)

Forum: Padaczka

Początkująca
06-02-2018, 12:58:19

Rodzic84. Dziekuje za informacje. Duzo sie dowiedzialam. Rzeczywiscie daje to duza nadzieje ze odkryje przyczyny nie tylko padaczki ale rowniez autyzmu u moich dzieci. Badanie jest bezbolesne jednak bardzo drogie. 3669zl za jedno dziecko. Przy dwojce koszt to ponad 7tys. Jednak zostalam skierowana do firny ktora moze rozlozyc mi to na raty. Czekam na kontakt z ich strony. Teraz zobaczymy co z tego wyjdzie.
gość
11-03-2018, 13:30:34

Mamusiu Autystow co słychać u Twoich dzieci? Czy jest jakaś poprawa, czy stosujesz jakąś terapię, jak po wizycie w Prokocimiu?
Początkująca
11-03-2018, 13:54:46

Wiitam. Niestety wizyta zostala przrsunieta na wrzesnien.chlopaki przechodzily ospe. Witek nawet ma przesuniety termin komisji na orzeczenie o niepełnosprawnosci.
W maju zaczynaja terapie calkiem nowe w nowym przedszkolu. Chodza na swietlice gdzie maja dodatkowe terapie.
Poprawa.
Witek potrafi policzyc do 10 i spowrotem po angielsku. Antek troche przychamowal. Zaczynaja mowic. Abtek unie wszysykie slowa ale nie laczy zdan. Witek kaleczy jeszcze ale predzej powie zdanie. Mam nadzieje ze bedzie lepiej.
gość
11-03-2018, 16:16:25

Na pewno, pozdrowiam
Początkująca
21-03-2018, 19:19:52

Za dwa dni mamy komisje. Trzymajcie kciuki. Antek dostal orzeczenie na dwa lata. Zobaczymy co dostanie Witus. Boje sie.
Mam tez. Dobra wiadomosc.
Okazalo sie ze spodziewamy 3 dziecka. Obecnie zaczelam 10 tudzien. Módlcie sie o zdrowie dla malucha.
Pozdrawiam
gość
23-03-2018, 16:27:26

Moje gratulacje, na pewno dzieciątko urodzi się zdrowe
Początkująca
17-04-2018, 08:17:23

Witek kilka dni temu wyladowal w szpitalu
Jakis wirus czy cos. Przestal chodzic na nogach. Przy wypisie wyszlo ze Witus ma maloplytkowosc. Mial zaledwie 55tys. Mamy skierowanie do hematologa. Tylko dodzwonic sie e mozna. Zaczyna mnie to wszystko juz przerastac.
Wczoraj mialam uag. Dziecko rozwija sie dobrzr będzie 3 chlopak. Chcielismy teraz dziewczynke no ale coz....
gość
17-04-2018, 16:21:54

Spróbuj przebadac dzieci na biorezonansie, pomaga autystom i chorym na padaczke. Ale poszukaj naprawdę dobrego gabinetu, oszustów nie brakuje. Terapia jest bardzo obiecująca choć może potrwać. Życzę zdrówka dla maluszka, na pewno urodzi się zdrowy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: