Reklama:

Padaczka u 5 latka (88)

Forum: Padaczka

Początkująca
19-09-2017, 16:55:31

Witam. U moich dzieci zdiagnozowano autyzm. Pani neurolog kazala mi zrobic eeg glowy. U jednego wyszlo super u drugiego zmiany w mozgu ale nie bylo zekomo zrobione dobrze. Zrobilam po raz drugi. Cos tam wyszlo ale nie zdiagnozowano padaczki. Amtego roku syn mial atak. Powiedzieli mi ze to napad goraczkowy i ze to ustapi. Nie wygladalo to jak napad goraczkowy. Ale dobra. W szpitalu zadnych badan. Po wyksciu zrobilam mu znowu eeg. Byly zminy padaczkowe ale dr powiedziala ze. Jak sie nie powtorzy to zostawiamy a jak sie powtorzy to leki. Tego roku znowu dostal ataku. W szpitalu sugerowali sie badaniami jakie mialam wykonane ale tez nie zrobili nic. Po wyksciu znowu zrobilam eeg. Syn dostal depakine w syropie. Ma 5 lat. Zauwarzylam u niego mimiowolne skurcze rak. Zaciska piesci,jak by ugniatal cos w reku. Aha pani neurolog ktora zalecila leczebie nie powiedziala mi co to za padaczka ani nic zwiazanego z tym tematem. Odebralam wyniki( inny neurolog robil opis) nie wiem co o tym myslec. Czy to padaczka skroniowa?? I co to sa za fale wolne theta o ampl 150 i fale ostre o apml 100. Moze mi ktos pomoc?? W zalaczniku pokazuje zdjecie opisu
gość
26-09-2017, 07:02:17

Lublin dr Chruścińska Krawczyk polecam. Jeżeli jesteś w stanie tam pojechać to gorąco polecam
gość
26-09-2017, 07:06:51

Dr Magdalena Chrościńska Krawczyk, koniecznie się z nią umów. Jest rewelacyjna, zajmuje się autystami i padaczka. Na pewno pomoże. Jedź, nawet jak mieszkasz daleko. Lublin, na pewno w internecie znajdziesz gdzie dr przyjmuję 8
gość
26-09-2017, 07:11:06

Zarejestrowalam sie do Dr. Piatkowska-Śmietańska.to najlepszy neurolog w malopolsce. Co prawda przede mna 100km drogi ale juz w lutym mamy wizyte. Fartem sie udalo bo data sie zagubila tak musialabym czekac cos kolo półtorej roku. Wezme wszystkie wyniki badan i skonsultuje je z nia. Obaczymy co mi powie czego jeszcze nie wiem. Mam nadzieje ze pomoze
gość
26-09-2017, 08:04:10

Na pewno, powodzenia
gość
26-09-2017, 08:09:40

A słyszałaś o terapii komórkami macierzystymi? Ponoć przynosi rewelacyjne efekty. Dr Chruścińska ją prowadzi.
gość
26-09-2017, 10:30:58

Nie slyszalam o czyms takim. Ale sie dowiem co to jest. W razie czego bede sie konsultowac.
gość
26-09-2017, 11:54:17

Są bardzo dobre efekty przy autyzmie i padaczce. Tą terapią zajmuje się dr Chrościńska w Lublinie. Dlatego ją polecam. To jest terapia eksperymentalna, ale daje niesamowite efekty. Niestety nie jest finansowana przez NFZ.Musisz poczytać. Może uda się pokonać autyzm. Najlepiej jednak porozmawiać z lekarzem, który się tym zajmuje
gość
26-09-2017, 11:56:26

Tą terapię też stosują w Prokocimiu w Krakowie, dr Olga Milczarek i profesor Kwiatkowski
gość
26-09-2017, 15:12:15

Wpisz sobie komórki macierzyste leczenie autyzmu, daje nadzieję

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: