Reklama:

Padaczka u 5 latka (88)

Forum: Padaczka

gość
27-11-2017, 07:21:09

Mamusiu Autystow jak zadzwonisz pod ten numer telefonu to poproś, żeby dr do Ciebie zadzwoniła, powiedz, że chcesz porozmawiać o terapii, ona dzwoni do pacjentów. Wtedy z nią umowisz się na wizytę, jeżeli powie, że są szanse na terapię, że przyniesie efekty. Pozdrawiam
Początkująca
27-11-2017, 07:31:40

tak zrobie. Dziekuje.
gość
27-11-2017, 09:59:36

Napisz jak poszła rozmowa
gość
27-11-2017, 14:27:22

Dzwoniłaś?
Początkująca
29-11-2017, 21:20:25

Witam. Nie nie dzwonilam. Jakos nie umiem zabrać sie w sobie. Stracilam sily do zycia. Z mezem mi tez ostatnio jezt bardzo pod górkę. Chyba z ym wszystkim zostalam juz sama. Boje sie swiat boje sie Nowego roku. Czeka nas komisja. Koncem stycznia skonczy mi sie ozeczenie. Jak pomysle sobie ze znowu mam przez to przejść jestem zalamana. Ja wiem ze to ja jestem matka ze to ja musze miec sile. No wlasnie... Musze wszystko musze. Nie mam juz sil.
Zadzwonie jak ogarne sobie bajzel jaki zrobil mi sie w glowie
gość
30-11-2017, 07:25:39

Mamusiu nie zwlekaj, zadzwoń, jak porozmawiasz to uwierzysz. Ta terapia może pomóc twoim dzieciom, ja tak myślę. Poproś o rozmowę telefoniczną z Panią dr. Jeżeli powie, że nie ma szans będziesz szukać innych rozwiązań. Nie poddawaj się. Uwierz, że może być dobrze. Wtedy z mężem też się ułoży. Myślę, że te problemy wynikają z nerwów. Telefon nie kosztuje. Tej Pani zapytaj się czy podają też autystom, ale najlepiej jak porozmawiasz z Panią dr, ona takim dzieciom pomaga. Od początku wprowadzenia terapii. Są niesamowite efekty, ale wszystko zależy od sposobu podawania komórek
gość
03-12-2017, 15:40:58

Mamusiu Autystow możesz jeszcze spróbować homoepatii. Są bardzo dobre efekty. Ale to musi być lekarz homoepata, a nie ktoś po kursach. Podaję Ci namiary na dwóch bardzo dobrych. Dr Katarzyna Bross z Bielska-Białej i dr Andrzej Świecicki z Poznania. Warto spróbować, kontakt znajdziesz w internecie.
Początkująca
03-12-2017, 16:22:00

Jestem z Nowego sacza. Troche daleko. Ale poszukam i nas
gość
03-12-2017, 17:11:01

Ale to musi być dobry homoepata, jeżeli jechać to do najlepszego
gość
03-12-2017, 17:20:00

Do Bielska masz blisko. Dr Katarzyna Bross leczy ciężkie przypadki, spróbuj do niej jeżeli się zdecydujesz. Ale nie rezygnuj też z Krakowa, zadzwoń chociaż

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: