Jednak Lublin? U dr Chruścińska Krawczyk? Tylko są dwa sposoby podawanie komórek. Komórki podają do krwi lub do kręgosłupa. Bardziej skuteczne jest podanie do kręgosłupa. Więcej komórek dociera wtedy do mózgu. W Krakowie podają tylko do kręgosłupa. W Lublinie do krwi choć ponoć teraz też zaczęli do kręgosłupa.Jezeli się zdecydujecie to tylko do kregoslupa , wtedy to ma sens,wtedy jest najlepszy efekt. Może wcześniej uda Ci się umówić w Krakowie? Trzymam kciuki
W krakowie jest teraz wstrzymane. Zobacze jak to bedzie w lublinie. W krakowie mam wizyte w lutym wiec mam czas na zastanowiebie sie. Jednak po rozmiwie z mama ktora byla w lublinie chyba zostabie lublin. Tam jeden zabieg kosztyje 700zl. Razy 2 dzieci wychodzi 1400 a bie 6 tys. Z reszta jak pisalam krakiw jest zablokowany.
Jeżeli Lublin to tylko dr Magdalena Chrościńska Krawczyk, nikt inny, ona nadzoruje wszystko. I pamiętaj tylko do kręgosłupa, komórki podane doźylnie nie docierają do mózgu, a tu chodzi o to by tam dotarły. W przrciwnym razie wyrzucisz pieniadze w bloto. Czy jesteś umówiona właśnie z tą Doktor?
Tak do tej pani doktor sie umowilam. Wizyta 24 listopada o 17. Nowego sacza amy kawalek wiec wolalam na popoludnie sie umowic bo do zakopanego jak jechalam do neurolog to zawsze na ostatnia chwile. I chyba nigdy na czas nie bylam hahahaha
Na pewno będziesz zadowolona. Tylko pamietsj, podania do kręgosłupa, nie do krwioobiegu.. Życzę zdrówka Twoim dzieciom. Mam nadzieję, że komórki pomogą.