Reklama:

Padaczka u 5 latka (88)

Forum: Padaczka

gość
28-09-2017, 07:07:54

Możesz też zadzwonić do kliniki Regenmed w Krakowie i tam umówić się z dr Milczarek, ona kwalifikuje do komórek. Podaje je od lat.
Początkująca
28-09-2017, 07:19:05

Zaraz poszukam w necie kontaktu. Bede dzwonic gdzie sie da.
Dziekuje
gość
28-09-2017, 10:45:13

Powodzenia, napisz jak już coś ustalisz
Początkująca
28-09-2017, 10:49:25

Mamy wizyte w Lublinie na 24 listopad wszystko sie dowiem i napewno dam znac
gość
28-09-2017, 12:39:17

Jednak Lublin? U dr Chruścińska Krawczyk? Tylko są dwa sposoby podawanie komórek. Komórki podają do krwi lub do kręgosłupa. Bardziej skuteczne jest podanie do kręgosłupa. Więcej komórek dociera wtedy do mózgu. W Krakowie podają tylko do kręgosłupa. W Lublinie do krwi choć ponoć teraz też zaczęli do kręgosłupa.Jezeli się zdecydujecie to tylko do kregoslupa , wtedy to ma sens,wtedy jest najlepszy efekt. Może wcześniej uda Ci się umówić w Krakowie? Trzymam kciuki
Początkująca
28-09-2017, 12:43:21

W krakowie jest teraz wstrzymane. Zobacze jak to bedzie w lublinie. W krakowie mam wizyte w lutym wiec mam czas na zastanowiebie sie. Jednak po rozmiwie z mama ktora byla w lublinie chyba zostabie lublin. Tam jeden zabieg kosztyje 700zl. Razy 2 dzieci wychodzi 1400 a bie 6 tys. Z reszta jak pisalam krakiw jest zablokowany.
gość
28-09-2017, 14:05:07

Jeżeli Lublin to tylko dr Magdalena Chrościńska Krawczyk, nikt inny, ona nadzoruje wszystko. I pamiętaj tylko do kręgosłupa, komórki podane doźylnie nie docierają do mózgu, a tu chodzi o to by tam dotarły. W przrciwnym razie wyrzucisz pieniadze w bloto. Czy jesteś umówiona właśnie z tą Doktor?
Początkująca
28-09-2017, 14:09:31

Tak do tej pani doktor sie umowilam. Wizyta 24 listopada o 17. Nowego sacza amy kawalek wiec wolalam na popoludnie sie umowic bo do zakopanego jak jechalam do neurolog to zawsze na ostatnia chwile. I chyba nigdy na czas nie bylam hahahaha
gość
28-09-2017, 14:54:36

Na pewno będziesz zadowolona. Tylko pamietsj, podania do kręgosłupa, nie do krwioobiegu.. Życzę zdrówka Twoim dzieciom. Mam nadzieję, że komórki pomogą.
Początkująca
28-09-2017, 15:15:51

Bede pamietac. Kurcze juz sie nie mige doczekac kiedy to wszystko sie zacznie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Grasica przetrwala
Dzien dobry czy to forum jest jeszcze aktywne. Szukam porady ,chcialam porozmawiac
gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
gość
Fasd
Witam serdecznie chciałabym porozmawiać z neurologiem dziecięcym na temat diagnozy u 3 letniego dziecka któremu zdiagnozowano po 2 latach od narodzin Fasd. Otóż przedstawię państwu moją historię. Byłam w toksycznym związku mój partner a ojciec naszego dziecka to specyficzna osoba. Podczas kłótni wyrzucał nas z domu . Ja po kilku dniach wracała z dzieckiem spowrotem. Ojciec dziecka jest wrogiem alkoholu nie pije i nie pali. Jak i również ja jestem wrogiem alkoholu. Tak owszem pale papierosy. Z naszych kłótni wyszła taka sytuacja że odebrano nam dziecko tymczasowo z powodu kłótni i niestebilizacji. Dziecko będąc w rodzinie zastępczej 10 miesięcy temu miało badanie pod kątem fasd. Z badań rozwoju dziecka wyszło że moja córka ma Fasd. Ja nie piłam w ciąży i nie pije alkoholu, ojciec dziecka również nie pije. . Czy na podstawie rozwoju można stwierdzić u dziecka Fasd. ? Jestem załamana ta diagnoza i wogole się z nią nie zgadzam. Czytając szukając po internecie wiem że wyszło by to na badaniach USG jak i po urodzeniu dziecka. Jednak takiego czegoś nie stwierdzono u mojej córki. Jestem przerażona ta diagnoza. Córka po swojej babci odziedziczyła w genach jedno większe ucho i odstające. Do tego badanie rynienki pod nosem miała wąskie przed podcięciem wędzidełka górnego pod górną warga. Jeżeli by się odezwała jakaś pani neurolog pediatra bo nawet nie wiem gdzie zaczerpnąć informacji może wysłać na priv wyniki badań. Gdzie dostałam je od pani opiekunki po 10 miesiącach od ich wykonania. Nawet nie wiedziałam że moja córka miała robione takie badanie. Dodam iż doktor rodzinny również potwierdził że to nie możliwe by dziecku po 2 latach stwierdzono Fasd gdy matka i ojciec nie pili alkoholu. Pani z opieki społecznej również potwierdziła i potwierdzi w sądzie że u nas alkoholu do domu nigdy nie było. Nie mogę sobie dać z tym rady że z mojego dziecka jest robione dziecko kaleka. Proszę o jakąś odpowiedź Email pani jakieś neurolog bym mogła uzyskać jakiej kolwiek informacji . Dziękuję
Reklama: