Reklama:

Operacja kręgosłupa szyjnego (35)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
22-02-2023, 16:34:30

Witam
Jestem trzy tygodnie po operacji kręgosłupa szyjnego c6c7 implant ,jest dobrze, bóle głowy, łopatki i ręki ustąpiły.
Operacji się nie bałam bo nie wyrabiałam z bólu i było mi wszystko jedno. Ale nie ma się czego bać. Pięć dni w szpitalu i do domu.pozdrawiam
gość
01-03-2023, 09:03:17

Witam. Mam pytanie jak długo czeka się na operacje kregoslupa szyjnego?
gość
08-03-2023, 09:22:52

Dzień dobry. Właśnie wróciłam od neurochirurga, który mnie poinformował, że operacja jest konieczna ale bóle głowy, drętwienie rąk, zawroty nie miną. Że to wina mięśni. Także nie rozumie po co ta operacja skoro i tak nie pomaga. A czy Wam pomogła operacja, czy po czasie wszystko wraca. Pozdrawiam
gość
09-03-2023, 20:41:07

Gościu może to mielopatia ? Operacja zatrzymuje zmiany ale objawy nie zawsze ustępują .
Czy ktoś miał może przesunięcie implantu ? Czy mogę gdzieś znaleźć taki wątek ? Po drugiej operacji efektu nie ma i chyba jest gorzej :(
gość
30-10-2023, 14:41:08

Witam jestem 3 dni po operacji kregosupa szyjnego implanty od odcinka c 3 do c7 poszerzenie kanału i miałam do tego uszkodzony korzeń nerwa rdzeniowego bole głowy drentwienie rąk nóg ustopily na razie jest ok bol tylko gargla i barków po operacji ale już chodzę po domu na spacery w kołnierzu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: