Reklama:

odstawienie leków (43)

Forum: Padaczka

gość
09-10-2012, 11:15:12

Tak naprawdę to ja nikogo nie skrzywdziłam nikogo i zdarza się ,że są momenty , gdy zapomnę wstawić się literówki, ale to nie powód by kogoś upominać Ja nie zwracam nikomu uwagi.Staram się jak mogę pisać dobrze , a utrudnieniem jest dla mnie bo nie widzę dobrze na drugie oko. Możliwe z tego powodu są błędy i Alicji to przeszkadza.
gość
09-10-2012, 20:31:51

Aniu, jesteś w błędzie, traktuję Ciebie tak jak i każdą osobę na tym forum z jednakowym szacunkiem. Nic na to nie poradzę, że zła pisownia w j. polskim przyprawia mnie o mdłości. Z j. polskiego byłam bardzo dobra, stąd chyba to skrzywienie, ponadto myślę, że są to też efekty wieloletniej pracy.
Ja nie zwracam uwagi nikomu jak pominie jakąś literkę w słowie, jednak źle zbudowane zdanie tak jak pisałam przyprawia mnie o mdłości. W tym wieku nie zmienię swojej psychiki.
Ala
gość
09-10-2012, 23:32:08

Nic się nie stało i ie gniewam się na Ciebie. Jestem typem wrażliwca.To jest mój właśnie charakter. Marzę aby wrócić na epilepsję, ale chyba muszę odczekać swoją karę.
gość
10-10-2012, 12:58:58

Oj chyba tak i to jeszcze długo
gość
10-10-2012, 15:46:48

kolezanko gosciu , czy lubisz zolwiki? masz odemnie !zolwik !
gość
10-10-2012, 17:21:23

Duszku masz również ode mnie fajnego żółwika
obłoczek
gość
10-10-2012, 19:10:26

Oj chyba Aniu tak.
Piwa które samemu się nawarzy, trzeba również samemu wypić.
Ala
gość
24-10-2012, 13:43:45

Wróćmy do tematu głównego proponuje, zawieszenie broni, bo ileż można unikać danej osoby przez niektóre osoby.To jest bardo niemiłe , gdy się pomija za każdym razem. Portal jest dla wszystkich i ma służyć wszystkim nawet gościom.:)
Początkujący
29-10-2012, 18:52:52

Jeśli skończyliście już połajanki, to ja się przypomnę.
Pisałem (na stronie 2 tego wątku), że odstawiam kepprę. Trwało to od lipca.
No i odstawiłem. Od ponad 2 tygodni reszta tabletek została schowana do szuflady.
Póki co żadnych niedobrych efektów.
Tydzień temu lekarz mnie "ostukała" (podczas badania), wszystko wygląda dobrze.
Dla efektywnej oceny należy jeszcze poczekać z rok, ale póki co zadowolony jestem z odstawienia.
Więc tak jak poprzednio - jeśli lekarz Wam proponuje rezygnację z chemii lub sami uważacie, że można zrezygnować z niej (po konsultacji z lekarzem) to warto. Organizm przyjmie to z wdzięcznością. A jak się nie uda, to będziecie wiedzieć, że to tylko leki pozwalają Wam kontrolowac sytuację.
pozdrawiam,
padpad
gość
30-10-2012, 00:28:34

Oczywiście ,że masz racje,że najlepiej te najważniejsze konsultacje to jednak należy konsultować z lekarzem.
Sama miała ochotę na zmniejszenie dawki swojego leku, ale poinformowałam o tym swoją panią dr.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: