Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
02-10-2014, 22:05:33

CZESC EWELINKO JA BIORE DEPAKINE OD SAMEGO POCZATKU,NAJPIERW MIALAM CZESTE ATAKI,A TERAZ CO KILKA MIESIECY,JEDYNIE CO TO CHCE MI SIE PO NICH WYMIOTOWAC
Liderka opinii
04-10-2014, 22:54:42

Cześć. Czy oprócz depakine bierzesz inny lek?
Początkująca
05-10-2014, 09:34:48

??
gość
05-10-2014, 13:29:24

napisala wyraznie ze bierze depakine I vetire
Początkująca
05-10-2014, 16:21:15

spokojnie już prawie kończe brać vetirę może jeszcze dwa tygodnie razem depakiną i vetirą tylko że ciężko mi odstawić vetirę teraz biorę rano depakine 500 plus vetirę 500 a na noc 300 depakinę i 1000 vetirę i czuję że niska dawka vetiry dziwnie, się czuje jak na początku jak zaczełam brać vetirę jakbym miała dostać atak i zawroty głowy ale musze to przeczekać boje się że nie dam rady odstawić całkiem vetiry ogólnie po dapakinie dobrze się czuje tylko pierwszy tydzień ból głowy straszny ale mineło po tygodniu. a co myślicie o ciąży? bo słyszałam że nie można mieć dzieci przy depakinie
Początkująca
05-10-2014, 16:27:16

chociaż ostatnio czytałam że taka dziewczyna brała długo depakine i urodziła zdrowe dziecko
Liderka opinii
13-10-2014, 21:56:47

Słyszałam,że wiele kobiet w ciąży urodziło zdrowe dzieci. Warunek to stała kontrola lekarza .
gość
14-10-2014, 13:09:02

Witam wszystkich z epi . Sprawdzam czy "działa" ten czat.
Początkująca
21-10-2014, 14:59:52

witam
co tam u was słychać? już tylko tydzień został mi brania vetiry raz dziennie 500mg i ciężko strasznie odstawić ( mój organizm warjuje jakby coś brakowało) tak że nie wiem jak to bedzie jak całkowicie odstawie vetirę , chociaż biorę depakine też dwa razy po 500mg . dużo osób podobno narzeka na vetirę lepiej każdy się czuje po depakinie. pozdrawiam
Liderka opinii
21-10-2014, 17:54:34

Ja biorę Vetirę i jestem zadowolona. Trafny dobór leku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Neurolagia nerwu v
Czy mogła powstać w skutek uderzenia twarzą w podłogę aż doszło do złamania nosa i wbcia zębów w wargę dolna, po około miesiącu mega ból twarzy głowy jak przy zapaleniu zatok ale tomografia je wykluczyła ból przeszedł po tygodniu ale nadal jak uciekam miejsca na twarzy to czuję uczucie bólu np nosa
gość
Proszę o wasze opinie
Witam czy jeżeli mam polineuropatie obwodowa mogę pracować na hucie gdzie z metali ciężkich jest właśnie ołów
gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
Konieczność powtórzenia rezonansu głowy zalecona przez radiologa
Witam serdecznie, Miałam wykonany rezonans magnetyczny głowy bez kontrastu zwg na zaburzenia koncentracji i pamięci oraz wieloletnie przyjmowanie leków na depresję. Po około dwóch tygodniach dostałam telefon z informacją o konieczności powtórzenia badania, tym razem z kontrastem. Termin na za tydzień. Na pytanie dlaczego jest to konieczne- odpowiedź że tak zdecydował lekarz, niektóre obszary mózgu będą dzięki temu lepiej widoczne. Czy to standardowa procedura? Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Czy dobrze myślę, że coś dostrzeżono i chcą się temu lepiej przyjrzeć?
Reklama: