Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

VIP
19-06-2013, 09:59:08

Witam wszytkich.
Obłoś prawie spakowane, ale jakoś nie czuję tego co wtedy, chyba dlatego, że mój sobie nadal nie radzi, myślałam że choroba minęła, ale jednak nie.
No cóż, mam tylko nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży, i odzyskam wiare i nadzieję, której czasem tak barzo mi brakuje, chyba dlatego, że już siły mnie opuszczają i nie radzę sobie tak jak kiedyś.
Jeśli już tam dotrę ....obiecuję, że każdą z Was w sercu i myślach mieć będe.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
gość
19-06-2013, 10:39:46

Reniu, to tym bardziej będę trzymać kciuki i pamiętać w modlitwie o Waszej podróży, żeby wszystko ułożyło się dobrze i żebyście zdrowo i szczęśliwie powrócili do domku.
Wrócisz zadowolona inaczej, bo każdy wyjazd jest inny i inaczej się go powtórnie przeżywa.
Część wrażeń i innych doznań jest już nam znana, a po raz drugi, czy trzeci doznajemy czegoś nowego, intensywniejszego i za każdym razem pięknego.
Z takich praktycznych spraw to podpowiem... weźcie jakieś nakrycia głowy od słońca (kapelusiki) okulary p/słoneczne i kremy z filtrem... no i przewiewne sandały, adidasy. Reszta Ci znana.
Ucałowanka i zdrówka oraz dużo sił.
Nadzieja nigdy nie gaśnie, pamiętaj!
Obłoś
gość
20-06-2013, 20:24:01

witam pszczółki zapracowane popakowane i całą resztę naszego ULA
na herbacie gorąco, znowu mi zaczyna ktoś dogryzać, bawię się tym przednie
gość
21-06-2013, 15:30:45

Ja licząc na to,że wpada tu Alicja chcialam złożyć Jej życzenia imieniowe,wszystkiego co najlepsze Alu,moja bratowa tez Alicja pozdrawiam .E.
gość
21-06-2013, 16:02:42

Gość 2013-06-21 17:30:45 Ja licząc na to,że wpada tu Alicja chcialam złożyć Jej życzenia imieniowe,wszystkiego co najlepsze Alu,moja bratowa tez Alicja pozdrawiam .E.
to ja się dołączam szczerze wszystkiego najlepszego
gość
21-06-2013, 18:23:22

Alutka - duuuużo zdrówka, radości i wszelkiej obfitości, szczególnie od skrzydlatych przyjaciółek
Obłoś
gość
21-06-2013, 20:00:45

Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia.
Zarówno wczoraj jak i dzisiaj miałam pracowity dzień, wczoraj zbierałam rój, dzisiaj go obsadzałam w nowym ulu.
Zaczyna kwitnąć lipa więc mam nadzieję, że sytuacja w pasiekach (bo nie tylko moje się roją) się ustabilizuje.
Pozdrowienia. Alicja
gość
21-06-2013, 20:05:30

Treść zablokowana przez moderatora

gość
21-06-2013, 21:17:06

Treść zablokowana przez moderatora

Komentatorka
21-06-2013, 22:35:18

Gość 2013-06-21 22:05:30
Gość 2013-06-18 14:39:31 Do " goscia"
Ja w przeciwienstwie do ciebie ciezko pracuje , wszystko co osiagnelam pochodzi z pracy rak.
W ciagu 30 lat nie narazilam podatnikow na jeden cent straty.
Obywatelstwo amerykanskie posiadam , nie pochodze z twojej pipidowki lecz z Warszawy , mieszkam w Las Vegas , milionowym miescie, gdzie rowniez pracuje w School District, ale to nie twoja sprawa.
W przeciwienstwie do ciebie i twojej wywalonej z forum szefowej Sz nie choruje na psychiczne choroby.
Wy obie egzystujecie latami dzieki Mopsom, wytworzyla sie w waszych mozgach nienawisc do osob majetnych, nienawisc i zawisc.
Moje posty podczytujecie od 2010 roku, nienawidzicie mnie za to czego dorobilam sie ciezka praca.
Trafia was szlag kiedy czytacie ile samochodow posiadam, w jakim mieszkam domu, gdzie jezdze na wycieczki , bo wy pojezdzic mozecie jedynie na uzywanym rowerku z Mopsu , i skreca was zazdrosc i ziejecie nienawiscia do mnie za moje szczere i uczciwe bez klamstwa posty , w przeciwienstwie do postow Sz( wymyslone studia w chorej psychicznie glowie)
Zazdroscisz , ze znam 4 obce jezyki!, wszystkiego mi zazdroscicie , wez ksiazke i ucz sie , moze jeszcze cos wejdzie do pustej stodoly.
Obie jestescie w wieku mlodzienczo ...podeszlym i staropanienstwo daje sie we znaki , objawy beda sie nasilac , wiecej trzeba relanium aplikowac do znanych czesci ciala.
I odczep sie psi pomiocie odemnie raz na zawsze won z tego watku na herbate tam twoje miejsce psycholko.
WIDAC PO TWOIM TOTALNYM PRYMITYWIZMIE ZE SKORO JESTES NA NEUROLOGII TO A PEWNO Z POWODU NEIDOROZWOJU UMYSLOWEGO A PEWNIE TAM W AMERYCE KIBLE CZYSCISZ,JA CIBIE MAM GLEBOKO W 4 LITERACH I W OGOLE CIE NIE CZYTAM,ZAZDROCIC CI?CHORA JESTES CHYBA MASZ MANIE WIELKOSCI NA MOZG CI PADLO!
Gosciu moze tak wiecej szacunku do starszych!!!
poza tym czy ktos Cie tu zapraszał? to nasz Wątek wiec go opuść poki grzecznie prosimy!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2vhqJrEE5_g

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: