Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
11-06-2013, 18:07:41

U mnie dzisiaj z deszczem ale na szczęście na spokojnie....ale jak widzę jakie szkody ludziom wyrządziło i to praktycznie nie daleko ode mnie to aż włosy na głowie stają
Nas to dzięki Bogu wszystko omija.
Chyba się położę wcześniej, bo coś zmęczona jestem....ta pogoda tak daje w d...ę
Buziaki dla wszystkich
gość
11-06-2013, 18:25:21

Dziewczynki pogoda jest okropna, ale całe szczęście od jutra już idzie ciepełko i bez deszczu! A weekend upalny... chyba też nas wykończą te nagłe skoki temperatury
U mnie też dzięki Bogu bez żadnych zalań ani podtopień, a to co się widzi w tv... - straszne straty i tragedie ludzkie.
I niekoniecznie rzeki muszą wylewać, wystarczą ulewy, gradobicia i wszystko płynie
Jestem też zdechła i do ... kitu, idę do wanny i pod kołdrę
pa pa buźka
VIP
11-06-2013, 18:37:18

Hejka dziewczynki......jak miło, że na meldunek tyle się wstawiło
U mnie też pada, wczoraj grad taki ogromny, burze
Dziś dopiero zerwałam pierwsze truskawki, ze 6 kg tego było na chleb starczyło
Na takiej pogodzie to wszystkie trus.mi trafi ale co zrobić, anomalia są w pogodzie i trza się godzić.
Dziewczynki życzę Wszystkim zdróweczka, słoneczka
I meldować sie , bo karniaki będą, kary surowe
gość
11-06-2013, 20:02:22

poczytałam...pośmiałam się.... nadawałam + i - i ciekawe co mnie jutro czeka na forum, hihihhhi
jak sie pobudzą i minusy zobaczą to trza sie bedzie też wylogowywać
Mare to ty masz dużo tych truskawek, ty 6kilo zebrałaś... ja 6 sztyk z czego 2 były zgnite
VIP
12-06-2013, 08:22:59

Joa gdzieś Ty tak rozrabiała
Nawet usunięto Twoją wypowiedz, a nawet nie zdążyłam przeczytać......
U mnie parę tych zagonów trukawek będzie, ze 22, ale zbiory będą marne albo wcale nie będzie....u mnie też się psują
Hallo jest tam kto pozdrowionka dla wszystkich
gość
12-06-2013, 09:23:10

witaj Mare!
ja wcale nie rozrabiałam, ktoś pisał imię jednej z forumowiczek Maryja i chciałam go poprawić ze powinien pisać Maria, ale ,że inny Gośc z forum już to wcześniej zrobił nim doczytałam wątek ,to dorzuciłam tylko że gość zabrał mi te satysfakcje napisania że Maryja to Matka Jezusa a imiona się pisze Maria, . Gość dosadnie to powiedział a ja grzecznie brzydkie słowo wykasowałam, zeby nie było..... ale i tak posta wycięli, naprawde nie było tam nic złego, forumowicz chyba nie doczytał że wykasowałam te obraźliwe słowo z cytatu i od razu się obuldoczył o całokształt.
pozdrawiam i spadam bo jade po Menia do Łodzi zaraz , miał powtórkowy zabieg EW dzisiaj, muszę go do domu dostarczyć
gość
12-06-2013, 18:19:37

Witam wszystkich
Pogoda u mnie się już poprawiła, ale w nocy była taka ulewa że o mało co nie wylało. Mam nadzieję że to już koniec tych deszczów
Dzisiaj się wzięłam za mycie okien, bo nie mam co robić, a do przyjazdu męża jeszcze dużo czasu....a dni tak pomału lecą
Pozdrawiam wszystkich
gość
13-06-2013, 08:29:36

witam i ja , Dani widze że ci sie nudzi....samej
ja też musze chłopu wyrwać kosiarke i sama pokosić, bo mi wpadło na wage 2 nadprogramowe kilo
słoneczko pięknie swieci od ranka samego, to pewnie Obłoczek zamiast pracować to śmiga po niebie i rozgania pogode,żeby wreszcie pięknie i wakacyjnie było
pozdrawiam hej hej
gość
13-06-2013, 09:54:55

Hej, witajcie dziewczynki
Joa, Obłoczek rzeczywiście pracuje, ale w wolnej małej chwili tu zagląda zobaczyć co słychać u Was
Faktycznie poprzeganiałam trochę chmurzyska i tylko obłoczki małe pałętają się po niebie, żeby krajobraz był ładny
A u mnie dzisiaj jest tak na zmianę, raz słoneczko, a raz chmurki... za ciepło też nie jest jak słoneczko zajdzie... ważne, że nie leje.
Teraz mam kawkę południową i trochę oddechu od pracy. Skończyłam już to co było takie pilne.. na wczoraj, teraz praca na bieżąco i mniej stresu i gonitwy.
Dani, chałupkę masz pewnie wypucowaną na błysk bo czasu więcej i trzeba czymś głowę i rączki zająć.
Tylko nie forsuj się za bardzo... pomalutku
A jak się miewają biedne pszczółki, pewnie uciekły od niegościnnego kuzyna do swoich domków. Niech zbierają nektar na miodzik... w zimie potrzebny. Pogoda teraz będzie im sprzyjać
Pozdrawiam Was wszyściutkie, buziaki Obłoś
ps. Duszku, jak Twoje ciśnionko, lepiej trochę?
gość
13-06-2013, 13:04:05

Jemiola Oblosiu od zarania znana
wacha ja panna gdy chce byc kochana
Mnie nie w lebku takie zbytki
Cenne z niej chce brac pozytki
Zawiesilam bukiet ziela na wrotach stodoly
Bedziem wspolnie miec korzysci ,ja i Ali pszczoly
"moj" podchodzi do bukietu, cos zbytnio ochoczy
Mnie cisnienie opadnie , a jemu podskoczy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: