Witaj majus i Joa, witajcie zmarzlaczki
Joa dobrze , ze robisz wiosne.. kwiatki przesadzasz , chociaz z drugiej strony za Toba nie trafi sie, rownie dobrze mozesz przestawiac swoje " kwiatki " po katach
Majus po poczekalniach nie przesiaduj , teraz jest zima , pomieszczenia nagrzane , brak cyrkulacji powietrza , dlatego zaslablas , to ewidentny brak tlenu . Zdazysz nasiedziec sie, jak sama mowisz ,dwa tygodnie przed porodem na holach i w innych pomieszczeniach. Mialas zapowiedziane dbac o siebie i o dzidzie , a tam naprawde niepotrzebnie pojechalas . Reprymenda od dziadka
Oblosku masz racje , ze pieniadze rzecz nabyta - dzisiaj nie ma i jutro nie bedzie ! ... i odwrotnie
Skontaktowalam sie z ubezpieczycielem takim zusem, mam prawo do apelacji, skorzystam, za kilka dni przysla mi poczta plik do wypelnienia
Dowiedzialam sie dlaczego odmowili zaplaty naleznosci anestezjologowi ,poniewaz on nie jest na kontrakcie z moim ubezpieczeniem, a to jest warunkiem regulowania rachunkow za swiadczone uslugi lekarskie.W moim przypadku , ja nie mialam mozliwosci weryfikowania kontraktu anestezjologa , ktorego do operacji wyciagniecia ze mnie stentu dlugosci 25 cm , oraz rozbijania kamienia przydzielono mojemu urologowi, i to napisze w apelacji. Cale szczescie , ze urolog jest na kontrakcie , o czym tez nie wiedzialam , po prostu nie interesowalam sie , gdyz koszt zabiegu wyniosl 27 tys$, ubezpieczenie pokrylo, jednak 1705 $ ja wisze anestezjologowi.
Zadzwonic dzisiaj musze , zeby przez 30 dni , nie latal za mna z basebolem, tyle mam czasu na odpowiedz po zlozeniu apelacji.
Pozdrowionka dla Wszystkich Oblosiuni , Dzidziuni, Majuni, Aluni, Daniuni, Basiuni, Joa -uni, Doruni, mmm cmok