Jeśli chciałeś zaczerpnąć informacji na temat pracy, to po prostu pytaj, a nie dajesz taki tekst.
Gość 2011-12-27 23:21:03 Chciałam zaczerpnąć trochę informacji konkretnych na temat pracy dla niepełnosprawnych, ale ten wątek to widzę że jakieś ble ble ble nie na temat. Jakieś pie..dółki, gadanie o wszystkim i o niczym.
Te panie to już wlazły na wszystkie wątki, udają że radzą, brak konkretów i mącą jedynie ludziom w głowach.
Przykład: siostra 13 letniego chłopca (w wątku-specjalista radzi, dla pacjenta) chorego na nerwicę natręctw skarży się na różne zachowania brata. A forumowiczka "nie 28" odpisuje:
gdzie sens, gdzie logika?Nieunikniona będzie właśnie wizyta u lekarza specjalisty. Pierwszy raz się spotykam z tego rodzaju epilepsją. Epilektycy tak mają,że się obawiają.
Dziewczyny zajmijcie się czytaniem dobrej książki, to i błędów będzie mniej.
Gość 2011-12-27 23:43:53 No własnie już tam poradził siostrze tego 13 latka.
Za takie rady i diagnozy to ja dziękuję.
Dobrej nocki panie specjalistki... hehehehehe (to też cytat specjalistki)
traper777 2011-12-27 23:49:01Za to Ty jesteś 'specjalista" od mącenia i marudzenia,wiec marudz gdzie indziej a nie tutaj jesli ci sie tu nie podoba,nie po to jest to forum.Gość 2011-12-27 23:43:53 No własnie już tam poradził siostrze tego 13 latka.
Za takie rady i diagnozy to ja dziękuję.
Dobrej nocki panie specjalistki... hehehehehe (to też cytat specjalistki)
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.