Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
12-03-2013, 08:07:39

stokrotka210863 2013-03-12 08:34:51 witajcie szyjkowe ludziki

Raf i Krak kobiety przyjmujecie na zapisy do tego sanatorium?
Niech Krak podejmie decyzje ja uważam , że istnieje zbyt duże ryzyko powikłań
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
gość
12-03-2013, 08:37:14

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
12-03-2013, 09:07:24

Witam!
Słuszna uwaga,Stokrotko....wszyscy trafilismy tu szukając wskazówek,porad czy chociażby wsparcia od osób,które opercję maja juz za sobą i chwała Im za każdą literkę uświadamiającą nas "przed".Jasne,że każdy człowiek to indywiduum Ja tłumaczę sobie a przynajmniej próbuję bo strach coraz wiekszy-że skoro dałam rade urodzić troje dzieci a raczej trzech chłopów to ta operacja to pikuś
Pozdrawiam cieplutko wszystkich!
baszas
Początkująca
12-03-2013, 09:29:15

Stokrotka dziękuję. Krak robię tak od roku i dużo bogatsza w wiedzę nie jestem. Nazwisk mam już 10 i co z tego?
Wtajemniczona
12-03-2013, 09:41:25

Puma, wrzuc na forum nazwiska jakie Cie interesuja, napewno odezwie sie ktos kto mial do czynienia z ktoryms z lekarzy i wtedy opowie Ci swoja historie :)
Kasia 2010-10-11 - nieszczęśliwy wypadek 2012-03-07 - MRI z potwierdzeniem dyskopatii 2012-10-23 - Operacja C5-C6 - implant stały Cervios PEEK
Początkująca
12-03-2013, 10:08:38

Adam Warzecha, Baranowski i Podgórski w tym że u nich na konsultacjach usłyszałam kręgosłup jest fatalny ale z operację trzeba czekać aż przestanie pani oddawać mocz (?!), Łukasz Antolak, Henryk Koziara, Piotr Bojarski, Piotr Juszkiewicz i Mirosław Ząbek- są to nazwiska które usłyszałam od ludzi w przychodni rehabilitacyjnej. Zaznaczę że w RM szyjnym nic nie wykazało a objawy rąk i bóle głowy nie mają żadnego innego uzasadnienia ( inne badania w normie).
Początkująca
12-03-2013, 10:24:14

Witam Szyjki :)
Dziękuje wszystkim za rady i wskazowki jak i co bedzę po , bo to za pare dni , Oj! cały czas mi sie ciepło robi aż ze strachu to mnie juz szyja nie boli :)
Po poduszke juz idę słomki też kupie :)
Dostałam tel. dzwonił dr. i musiałam potwierdzic termin czy bede 18 w szpitalu , bo muszą ściągnąć instumęnty do mojej operacji , O MATUCHNO !!!!!! Teaz do mnie dotarło że to tuz tuz !
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Życzę miłego dnia :P
Ela
Wtajemniczona
12-03-2013, 10:42:54

Pulina, niestety ja nie znam zadnego z tych lekarzy oprocz Podgorskiego. Wybrałam sie do niego na konsultacje ale trafiłam na Skrzyńskiego o wiele inny człowiek niz Podgórski bo wszystko wytłumaczył. Niestety operacji sie nie doczekałam i operował mnie Andrychowski. Trafiłam do niego dlatego ze rehabilitant mi go polecił. Powiedział ze dla niego ten dr to guru, ze jak powie ze trzeba operowac to trzeba a jak nie to nie, ze jest lekarzem ktory patrzy na pacjenta jak na całoksztalt czyli rezonans plus twoje objawy i samopoczucie. U mnie nie pozostawił zludzen ze operacja.
Kasia 2010-10-11 - nieszczęśliwy wypadek 2012-03-07 - MRI z potwierdzeniem dyskopatii 2012-10-23 - Operacja C5-C6 - implant stały Cervios PEEK
Początkująca
12-03-2013, 11:51:14

Puma, mnie operowali Baranowscy. Trudno jeszcze mówić o wynikach, ale każdy przypadek jest inny. Na Twoim miejscu pokusiłabym się również o opinię dr Rafała Górskiego oraz dr Wilka
Ewa
Wtajemniczona
12-03-2013, 14:54:33

Stokrotko ja nie jestem z tych co bym się obrażała. Forum jest po to aby dyskutować wypowiadać się i oceniać. Przecież Ty nic innego nie zrobiłaś niż ja wypowiedziałaś się że Ci się nie podoba moja wypowiedź a ja wypowiedziałam się że mi się nie podoba awatar Irka a później już sobie burzliwie ale powtarzam w klimacie żartów pisaliśmy. O co chodzi. Inni tak samo wypowiadają się oceniają się nawzajem. Nikt nikogo nie obraża
Ale cieszę się że na forum trochę rozgorzało , bo jak szybko nie napiszę po operacji to może mnie wspomnicie że była taka jedna ...( żart )
No zostało 4 dni o jej. Właśnie operacja to nie taka najgorsza duża niewiadoma to PO.
Pozdrawiam Wszystkich a szczególnie Irka ale dalej podtrzymuje twój awatar mi się nie podoba.Trudno.
P>S. Raf jak tam głowa po wczorajszym . ??
Jak dzisiaj boli to przynajmniej wiesz od czego.
Przypomina mi się taka wypowiedź Pana Zagłoby :" gorzałka jeno mądrej głowie służy" ( oczywiście to żarty- piszę żeby nie było wątpliwości) Renata

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: