Trochę mnie dziwi, że nie możesz nigdzie zastać lekarza, z którym jesteś umówiona/y na operację w sierpniu. Masz w tym wątku podane dwa miejsca, w których przyjmuje - ul. Mokotowska i ul. Wolska. Jak to nie poinformował Cię na czym polega operacja? Pytałaś/eś? Masz prawo wiedzieć.
Pytasz, gdzie się leczyłam. Do dr Wilka na wizyty umawiałam się na ul. Mokotowską, operowana byłam na Kasprzaka w czerwcu tego roku.
Operacje kręgosłupa przeprowadzane są w IMiD na Oddziale Chirurgii Kręgosłupa i Ortopedii (mały oddział, wszystkiego chyba tylko 8 łóżek). Oprócz operacji dyskopatii szyjnej czy lędźwiowej przeprowadzane są tam operacje skolioz u dzieci. Czynią tam po prostu czasem cuda

.
Personel to głównie młode pielęgniarki. Robią, co do nich należy. Znamienne dla oddziału jest to, że na stałe (24 godziny na dobę) nie ma tam lekarzy. Dr Wilk na przykład przyjeżdża załatwić formalności (zgoda na operację, wypis) i na operację, poza tym dzwoni na oddział, pyta o kondycję i zdrowie swoich pacjentów.
Co do moich badań - nie wiem, jakie masz na myśli. Diagnozujące dyskopatię czy przedoperacyjne?
Jeszcze jakieś pytania?
Spinka