jakimi metodami leczą w tych miastach NNT?
Gość 2011-05-03 16:33:02Gość 2011-05-02 20:43:53 leki przeciwbólowe nie dają rady neuralgii? hmm doświadczam tego piekącego, palącego, ogromnego bólu czując również przy tym jakby rażenie prądem, a jednak po dawce trzech tabletek ibupromu odczuwam poprawę. Przy czym jednocześnie wygrzewam miejsce termoforem by złagodzić dyskomfort.
Czy ktoś posiada wiadomości na temat neuralgii wywołanej borelioza?
Z doświadczenia wiem, że w wielu przypadkach nerwy są ciepłolubne i mnóstwo osób stosuje metody podobne do Twoich z bardzo dobrym efektem. Innym pomagają zimne okłady.
Jeżeli mogę Ci pomóc, to szukaj informacji na temat neuralgii spowodowanej boreliozą pod hasłem: NEUROBORELIOZA (w Iiteraturze i Internecie jest naprawdę tego mnóstwo). A najlepszy jest dobry lekarz, który zbierze dobry wywiad, zaopatrzy Cię w niezbędne badania, w razie potrzeby skieruje na konsultacje do innych specjalistów, postawi właściwą diagnozę i wdroży odpowiednie leczenie.:)
Pozdrawiam
Katarzyna Buć
http://boltwarzy.blogspot.com/
malgorzatatinz 2008-08-29 00:26:00 Witam wszystkich,
prosze o pomoc. czytalam wszystkie wypowiedzi i dowiedzialam sie wiecej o tej chorobie. rowniez cierpie - doslownie - na bole glowy. trwaja one od paru lat, raz jest lepiej, raz gorzej. lekarze wykluczyli zapalenie zatok. mam pytanie, czy przy zapaleniu nerwu wystepuje wydzielina z nosa. nie mam kataru, tylko wszystko splywa mi z tylu glowy. przepraszam, ze tak dokladnie opisuje, ale rozpaczliwie szukam pomocy, aby ustalic, co to jest. lekarze odsylaja mnie do roznych specjalistow. mialam dzis badanie EEG (badanie glowy) i nic nie pokazalo. moze to badanie jest niedokladne, aby wykryc zapalenie nerwu trojdzielnego? Prosze o wskazowki, jak u was przebiega ta choroba, jakie sa objawy, czy wystepuj ewydzielina z nosa? ja uparlam sie, ze to sa zatoki, bo inhalacje nosa mi pomagaja, pomaga mi rowniez plukanie nosa sola? problem w tym, ze tomografia komputerowa zatok nic nie pokazala. prosze o pomoc.
Gość 2011-07-17 21:48:15 proszę sprawdzić na okoliczność raka mózgu
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.